Вхід | Реєстрація

Полтавчан запрошують до Євпаторії

Полтавчан запрошують до Євпаторії

Другий рік поспіль Кримське курортне місто Євпаторія приймає талановитих полтавців на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «На хвилях Євпаторії». Фестивальні заходи відбудуться 4-11 серпня, а змагатися полтавчани будуть з представниками Росії, Білорусі, Молдови, а також багатьох регіонів України. Конкурсна програма відбудеться на сцені санаторно-курортного центру «Феміда». Кожен конкурсант повинен продемонструвати два твори, або композиції тривалістю до 4 хв. Змагання проходитиме у чотирьох групах: молодша 8-12 років, середня 13-16 років, старша 17-23 року і професіонали (від 18 років).

В рамках фестивалю відбудуться майстер-класи з народних і бально-спортивних танців, а також вокального мистецтва, їх проведуть члени журі, провідні фахівці в цих напрямках. Крім того, будуть організовані круглий стіл, морська екскурсія та вечори відпочинку. Головою журі, як і в минулому році, стане композитор, професійний аранжувальник та музичний продюсер – киянин Сергій Грачов, Його численні музичні роботи для Валерія Меладзе, Ані Лорак, Софії Ротару, Лоліти Мілявської чи групи «Віа Гра» відомі всім та улюблені в народі.

Гала-концерт запланований на 9 серпня і пройде на центральній площі міста. Завантажити Положення фестивалю можна на сайті організаторів – «Європейської молодіжної ліги» http://european-league.com.ua/?page_id=423

P.S.Хочемо нагадати, що серед переможців минулорічного конкурсу були і полтавці: дитяча студія народного ансамблю танцю «Весна» (керівник Пригода К.В.), театр танцю та моди «Ренесанс» (керівник Хлистун А. І.), дует: Коршунов Руслан та Ткаченко Олексій (керівник Присяжнюк Є.М.), Зубар Станіслав (керівник Зубар О.О.) всі з м. Полтави, Варава Катерина із Чутівського, р-ну, (керівник Садохіна Т.В.), дитяча хореографічна студія «Ясочка» із м. Комсомольська (керівник Рой Я. В) та зразковий хореографічний колектив «Спалах» м. Зіньків (керівник Гапон О.О.).

 

(Нижче представлені фото із минулорічного фестивалю)



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2012, 10:04 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації