Вхід | Реєстрація

Украв, але не довіз

Украв, але не довіз

До працівників міліції звернувся житель села Лелюхівка Новосанжарського району із заявою про крадіжку металевої сітки з огорожі його дачного домогосподарства. Слідчо-оперативна група з виїздом не забарилася і викрадача затримали «по гарячих слідах».

Як тільки правоохоронці виїхали за викликом, по дорозі зустріли чоловіка, який котив на велосипеді металеву сітку. Житель села, 40-річний Віктор, навіть не здогадувався, що привезти викрадене додому йому не вдасться — на півдорозі чоловік вимушено змінив маршрут прямування.

У своїх поясненнях підозрюваний зазначив, що запримітив сітку майже місяць тому, коли вперше проходив повз дачний будинок. План здати її на металобрухт чоловік одразу ж почав утілювати в життя. Взявши у своєму домогосподарстві велосипед, чоловік відразу ж виїхав до вказаного місця, забрав сітку і впевнено повертався додому.

Як з’ясувалося, в поле зору міліціонерів Віктор потрапив уже не вперше: раніше на нього неодноразово були заяви від односельців з приводу вчинення хуліганських дій.

За цим же фактом правоохоронцями порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.


Автор: Оксана Грузін, інспектор Новосанжарського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2012, 08:44 | Нові Cанжари | Кримінал


1. Анатолій / 14 червня 2012, 09:28
Оксаночко, хоч би раз надала матеріал про те, що мовляв затримано міліціянта який котив додому украдений і т. д. Адже практична статистика вражає(!) А тебе ж і школа і батьки вчили праведності...

Анатоллій, м. Миргород
2. Анатолій / 14 червня 2012, 09:29
Слабо, Оксаночко!!??
3. читач / 14 червня 2012, 11:03
це вообще якась казка !) якби він крав сетку то вночі, і хазяїни "дачного домогосподарства" побачилиб крадіжку не зразу ! і з трудом віриться що "Слідчо-оперативна група з виїздом не забарилася" за крадіжку сетки вониб виїхали в кращому випадку через декілька часів, ато і зовсім на другий день !!!
4. Олексій / 14 червня 2012, 13:31
1. Оксана Грузін пише:
«підозрюваний зазначив, що запримітив сітку майже місяць тому ... План здати її на металобрухт чоловік одразу ж почав утілювати в життя»


Він її що цілий місяць ворував????

Змінено 14.06.2012, 13:32
5. Микола Гузченко / 15 червня 2012, 10:12
4. Олексій пише:
«цілий місяць ворував?»

Ага... Вайлуватий мужичок. )
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації