Вхід | Реєстрація

Великий випускний для маленьких дошкільнят

Великий випускний для маленьких дошкільнят

Минулого тижня із дитячого садка «Лелеченька» випустили 21 вихованця. Маленьким хлопчикам і дівчаткам влаштували справжній випускний — із яскравими платтями, привітанням від батьків та пусканням повітряних кульок.

На свій перший у житті випускний маленькі вихованці «Лелеченьки» приходять із батьками, дідусями й бабусями, братиками і сестричками. Збираються вони за годину до початку свята. Адже районний фотограф Володимир Шаровара для кожного маленького випускника влаштовує фотосесію. Потім усі гуртом виходять надвір і вишиковуються для пам’ятного колективного фото. Розставити діток так, щоб кожен стояв прямо і дивився на фотографа, виявляється справою непростою. Але, зрештою, усі хлопчики і дівчатка слухняно повертаються і чекають, доки «вилетить пташка». Фото готове.

Поки маленькі випускники фотографуються, їхні рідні та близькі уважно спостерігають за ними і обмінюються враженнями від костюмів випускників. Хлопчики, звичайно ж, у строгих костюмах або просто у брюках та білих сорочках. А дівчатка у таких вишуканих сукнях, яким би могли позаздрити і випускниці шкіл та університетів.

— Оце так плаття! Такого раньше не було! — говорить один з дідусів, оглядаючи маленьких принцес у різнокольорових сукнях.

Після фото сесії діти разом із батьками та рідними підіймаються на другий поверх дитячого садочка, де у своєрідній актовій залі проходить офіційна частина випускного. Із закінченням дитячого садочка дітей вітає завідуюча «Лелеченьки» Світлана Левицька. У своєму виступі вона нагадує діткам, що двері дитячого садка завжди відчинені для них. І їх улюблені вихователі завжди чекатимуть у гості своїх сьогоднішніх випускників. Щоб дітки з іще більшою охотою поспішали у вересні до школи, директор Новосанжарського НВК Микола Решетило розповідає їм про переваги шкільного життя. Зокрема, повідомляє, що у школі дітки з 1-го класу вчитимуть аж три мови — українську, російську та англійську. З другого класу — на інформатиці працюватимуть за комп’ютером.

Із сумом прощаються з дитсадком не лише його вихованці, але і їх батьки. Від їх імені усім працівникам «Лелеченьки» дякує Тетяна Куць. І від усіх батьків дарує картину у галерею дитячого садка.

Після урочистостей у «Лелеченьці» дітки разом із батьками вирушають до пам’ятника Тарасу Шевченку, де маленькі випускники пускають у небо повітряні кульки. Колись, через одинадцять років, вони також пускатимуть кульки — але вже на селищному стадіоні, на своєму вже шкільному випускному.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. KING / 15 червня 2012, 11:31
А дівчатка у таких вишуканих сукнях, яким би могли позаздрити і випускниці шкіл та університетів.

Тупий випенрьож батьків
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації