Вхід | Реєстрація

Полтавці схвально сприйняли фотовиставку присвячену боротьбі ОУН та УПА

Полтавці схвально сприйняли фотовиставку присвячену боротьбі ОУН та УПА

До 71 річниці Акту відновлення Української Держави та 105 річниці від Дня народження Романа Шухевича у Полтаві відбулася фотовиставка. Вона була присвячена героїчній сторінці визвольної боротьби українського народу за незалежність. Організаторами даного заходу виступили місцеві осередки громадських організацій «Молодіжного Націоналістичного Конгресу» та «Української справи».  
«Досить приємно що на Східній Україні, є люди, які займаються просвітницькою діяльністю у цьому питанні. Потрібно ламати заангажовані радянські стереотипи у підходах до нашої історії, і дана виставка є досить гарним способом у цій справі» - зазначив відвідувач виставки Володимир Ярошенко.
«Виставка фактично була розміщена в центрі міста. Нас дуже приємно вразила реакція пересічних полтавців, які її відвідали. До того ж це люди як молодого та так і похилого віку, і всі вони з цікавістю і схваленням віднеслися до нашого заходу. Це не може не радувати…» - зазначив один із організаторів, член МНК Дмитро Сологуб.

«В наш час активно відбуваються процеси рерадянізації  та однобокого висвітлення історії, започатковані нинішньою владою. Тому я певен, що доносити правдиву інформацію людям просто необхідно і ми і надалі будемо це робити» - сказав керівник «Української справи» Віктор Стеблянко.

На сам кінець організатори зазначили, що подібні заходи і надалі будуть відбуватися у нашому місті, бо як говорив один із ідеологів українського націоналізму Дмитро Донцов: «Не звільнимося політично, доки не звільнимося духовно».


Автор: Прес–служба Полтавського МНК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації