Вхід | Реєстрація

Вбивство через жінку?

Вбивство через жінку?

Кобеляки по праву вже можна назвати кримінальним містечком. Адже буквально за три місяці в ньому сталися два резонансні злочини. Не встигли кобелячани оговтатись від останнього, коли вже в неділю у Кобеляках, в центрі міста, чергове вбивство.

Другого липня, близько першої години ночі до Кобеляцького райвідділу міліції зателефонував місцевий житель і повідомив про те, що, відпочиваючи на вулиці Шевченка, він почув постріли з вогнепальної зброї. Хоча в райвідділі спочатку підтвердили цей факт, а потім заперечили.

Так, ці звуки чули багато людей, що проживають поруч. Хтось думав, що то зривають петарди, дехто — фейєрверки на честь завершення чемпіонату Європи з футболу, та ніхто з них навіть не здогадувався, що ці звуки, які пролунали посеред ночі, були пострілами.

Близько пів на першу ночі двоє чоловіків, 25-річний житель Біликів та 37-річний кобелячанин, зустрілися в центрі міста, домовившись про це по телефону раніше. Говорять, що причиною зустрічі були стосунки з жінкою, з якою потерпілий раніше проживав.

За однією з версій правоохоронців, головною причиною сварки двох чоловіків стали телефонні погрози з боку потерпілого, які продовжувались протягом тривалого часу. Не витримавши постійних погроз, вбивця взяв рушницю із сейфу свого батька та чотири рази вистрелив своєму супернику в ділянку тулуба та голови. Постраждалий одразу ж помер на місці пригоди. До речі, це трапилось недалеко від його будинку.

Уже зранку вбивця сам прийшов до міліції та зізнався у скоєному злочині. Подейкують, що він приходив до райвідділу ще вночі та йому не повірили і сказали прийти зранку. Та працівники міліції цю інформацію не підтвердили, мотивуючи це тим, що триває слідство. Зі слів інспектора з роботи з населенням Кобеляцького райвідділу Віри Гомонюк, по цьому факту порушено кримінальну справу за ознаками статті 115 ч. 1 КК України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 липня 2012, 14:33 | Кобеляки | Кримінал


1. Чудо Юдо / 4 липня 2012, 10:14
Ну, про мертвих, як кажуть, потрібно або хороше, або нічого... Але в даному випадку постраждалий все життя йшов до того, щоб закінчити його погано.
2. Олексій / 5 липня 2012, 13:23
Так дійсно світ став чистішим.
А пацана шкода...
3. Микола Гузченкo / 5 липня 2012, 19:07
1. Чудо Юдо пише:
«постраждалий все життя йшов до того, щоб закінчити його погано»

Круто написано.
4. Микола Гузченкo / 5 липня 2012, 19:12
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Автор пише:
«до ... міліції зателефонував місцевий житель і повідомив про те, що ... він почув постріли з вогнепальної зброї.»

Автор пише:
«ці звуки чули багато людей..., та ніхто з них навіть не здогадувався, що ці звуки ... були пострілами.»

Ну хіба ж це не піздєц?
5. РОЖКОВ / 5 липня 2012, 20:49
Микс, земля тобі пухом. Тобі я вдячний за своє прізвисько)Знаючи тебе все своє свідоме життя з усіх боків я не можу змиритися з такими подіями і розмовами навколо твоєї смерті. В кожного своя доля і коли я буду бачити як хтось з "доброзичливо" налаштованих до тебе людей подихає, обов"язково передам від тебе привіт.
6. KING / 5 липня 2012, 21:55
5. РОЖКОВ пише:
«як хтось з "доброзичливо" налаштованих до тебе людей подихає, обов"язково передам від тебе привіт. »

Гм... Та я думаю ця людина вже й сама зможе з ним поспілкуватися...
7. Vvv / 6 липня 2012, 14:29
Аж неймовірно якось, дуже жаль (((
8. 666 / 7 липня 2012, 11:44
"Їхав, щоб убити і вбив"! Прочти, и возми за пример и ненадо сопли розмазывать в местез слухами
9. 666 / 7 липня 2012, 11:47
Для Дашi СТАРОСТІНОЙ
10. 666 / 7 липня 2012, 11:47
Стаття ели на "3" (тройку) тянит
11. New York / 7 липня 2012, 18:22
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Заголовок питає:
«Вбивство через жінку?»

Думаю, вбивство через те, що покійник був на всю голову йобнутим придурком.
Хоч і не по-християнськи, але правда.
12. професор / 7 липня 2012, 20:27
Досить дивна агресія з боку трьох шісток в спину автора статті. Ще трохи можна зрозуміти, якщо за цим ніком ховається жінка, жінкам частіше вибачають нетактовну поведінку, але така некультурна!!
Щоб чоловік йменував себе "шісткою" взагалі дивно.. Ну та то його особиста справа...
Я погоджуюсь зі звичаєм не говорити погано про мертвих. Адже нічого поганого людина після смерті вже не встигне зробити, а фактично кожна людина хоч щось до смерті встигає зробити щось хороше.
Краще пригадувати це. Тоді й самі ми стаємо кращими...

Змінено 07.07.2012, 20:27
13. Бувалий / 7 липня 2012, 21:28
12. професор пише:
«... нічого поганого людина після смерті вже не встигне зробити, а фактично кожна людина хоч щось до смерті встигає зробити щось хороше.»

У даному випадку про покійного, мабуть, краще мовчати... А от люди розібралися у цьому випадку і співчувають у більшій мірі обвинуваченому. Навіть з власної ініціативи коштами на адвоката батькам допомагають... Стаття КК серйозна, але даний випадок більш підпадає під 116-ту, де максимум 5 років. Хочеться вірити, що слідство і суд роберуться, адже, чого гріха таїти, і для міліції тепер головної болі трохи менше стане...
14. водій / 8 липня 2012, 00:01
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну хіба ж це не піздєц?
нет Мыкола, это не пыздец. Вот вчера по каналу национальной географии был фильмец "Мегазавод Porsche". И вот в конце фильма, во время кадра где рабочие покидают территорию расходясь по домам: "Здесь работают и молодые и более по старше, но любое из этих поколений может гордится тем, что 40 лет выпускает эту легендарную марку". Моё цитирование не претендует на точность до запятой, но смысл передан как есть. А ты кушпелу поднимаешь, на какой то селянской газетке, в адрес какой то Даши )) Нашел с чего сенсацию раздувать для себявеличия ))
15. водій / 8 липня 2012, 00:11
В парке на скамейке сидят два еврея:
Слушай, у тебя есть лексус, и у меня есть лексус, а у нашего соседа нету, давай и ему купим?

Напротив беседуют двое наших:
Слухай, ти сидів, і я сидів, а наш сусід не сидів... Так давай і його посадемо!
16. мілаша / 8 липня 2012, 15:13
Хоча б жінка варта була такого вчинку... Шкода хлопця. який через неі загубив свое молоде життя.
17. Ярослав Гузченко / 11 липня 2012, 01:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
14. водій пише:
«нет Мыкола, это не пыздец. Вот вчера по каналу национальной географии был фильмец "Мегазавод Porsche". И вот в конце фильма, во время кадра где рабочие покидают территорию расходясь по домам: "Здесь работают и молодые и более по старше, но любое из этих поколений может гордится тем, что 40 лет выпускает эту легендарную марку". Моё цитирование не претендует на точность до запятой, но смысл передан как есть. А ты кушпелу поднимаешь, на какой то селянской газетке, в адрес какой то Даши )) Нашел с чего сенсацию раздувать для себявеличия ))»

Ну хіба ж це не піздєц?
18. Андрій / 13 липня 2012, 21:00
Я за Павла.Якби було більше таких як він може б ми жили краще.А то всяке бидло нас пинає під зад,а ми сопемо в дві дирки мовчки.Чув я, що вивозив він і в ліс,і обсцикав Пашу, короче знущався як хотів.От і довийо.Розвелося хазяїнів життя, роблять, що їм в голову збреде,але інколи і їм доводиться відповідати.А мама тепер рве на собі рубаху і кричить,що посаде Павла.Так вона, що не знала чим її синок займався і що на такі дії може бути протидія?А Пашку жаль - хороший спокійний завжди улибчивий пацик.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації