Вхід | Реєстрація

Свято до Дня Конституції України

26 червня у Бродщинській сільській бібліотеці — філіалі відбувся літературний ранок для дітей під назвою «Від роду до народу слався Україно!», присвячений Дню Конституції України.

Свято, яке було організоване сільським бібліотекарем Світланою Несвіжою, пройшло на «ура». Адже до заходу діти готувалися заздалегідь: вчили вірші, пісні, малювали малюнки. Учасники продемонстрували неабиякі артистичні таланти та міцні знання. В ході свята Світлана Григорівна розповіла про мальовничу Україну, про символи нашої держави, ставила дітям запитання різної складності, на які вони швидко відповідали. Для них цей захід був дуже пізнавальним, адже діти не тільки перевірили свої знання, а й дізналися багато нового.

Піднесеному настрою присутніх сприяла не тільки активність учасників, а й урочисто прикрашений зал. Також всі могли ознайомитися із виставкою книжок «Благословенний час блаженної надії» та дитячих малюнків «Символи України очима дітей».

На початку святкового концерту всіх присутніх привітала сільський голова Наталія Довга. Вона розповіла дітям про діяльність сільської ради та побажала щастя, здоров’я й весело провести літні канікули.

Наприкінці свята пройшов конкурс дитячих малюнків, за підсумками якого переможні місця здобули: Альона Лук’яненко, Тарас Прудкий та Христина Пилипенко. Всі учасники конкурсу отримали призи.

По завершенню заходу Світлана Григорівна подякувала за активну участь у підготовці та організації свята всім дітям та за фінансову допомогу сільському голові Наталії Довгій.


Автор: Алла Прудка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації