Вхід | Реєстрація

Турнір ветеранів. Перед битвою фаворитів

Турнір ветеранів. Перед битвою фаворитів

У міні-футбольному чемпіонаті серед ветеранів закінчилося перше коло. Лишається провести кілька перенесених поєдинків. Серед них і гра між «Авангардом» з Попового та «Стандартом» із Нових Санжар.

Новосанжарська команда ще до початку ігор вважалася одним з головних претендентів на виграш ветеранського чемпіонату. У команді підібрався досить непоганий склад гравців, більшість яких у свій час вдягали футболки не лише районних, але й обласної команди. Більшість із них і зараз продовжують активну футбольну кар’єру, граючи фактично на рівних з молодими партнерами. Василь Радчич, Сергій Коба, Юрій Кисіль, Михайло Киричок, Тарас Шевченко, Ярослав Колодійчик та Анатолій Чумак і цієї зими виступали у чемпіонаті з міні-футболу за різні команди. Але чомусь ефективно зіграти усім разом їм не вдається. Як жартують деякі уболівальники, «у команді надто багато зірок». Хто знає, можливо, причина і у цьому, але «Стандарт» двічі не міг переграти команди, які виглядали слабшими за них. Нічиї із «Дрижиною» та «Дружбою» не дозволили новосанжарській команді піднятися на перше місце.

Натомість першу сходинку надійно закріпили за собою футболісти «Авангарду» з Попового. Їхня гра стала відкриттям для багатьох шанувальників футболу. Епатажний, але надійний, Павло Маник впевнено стоїть на воротах. Попереду забиває гол за голом швидкий Олександр Шовкопляс. У захисті надійно грають Володимир Скалозуб, Анатолій Дрига та Валерій Волоський. І вправно диригує грою команди Володимир Пасюра, у якого молодим гравцям можна повчитися, як треба віддавати пас.

1-го липня «Авангард» впевнено обіграв аутсайдера чемпіонату — супротивнобалківську «Зорю». На диво, цього разу Олександр Шовкопляс перебував у тіні своїх партнерів і забив лише один гол. Натомість по три рази відзначились Анатолій Дрига та Володимир Скалозуб. Ще один гол записав на свій рахунок Володимир Пасюра. У підсумку команда перемогла з рахунком 8:1. І тепер у якості явного лідера підходить до гри зі «Стандартом». Якщо у очній зустрічі, яка пройде 8-го липня, переможуть гравці з Попового, то вони зроблять більш ніж вагому заявку на чемпіонство. Якщо ж «Стандарту» таки вдасться обіграти принципового суперника, то розрив між командами зможе зменшитися до одного очка. Нагадаємо, що два місяці тому ці команди зустрічалися у фіналі ветеранського кубка. Тоді основний час матчу закінчився внічию — 1:1, а по пенальті перемогли футболісти «Авангарду».

Цієї неділі відбулася ще одна гра. Лелюхівська «Дружба» зустрічалася із стовбинодолинським «Колосом». Гра була рівною із великою кількістю моментів біля обох воріт. Але краще свої шанси реалізували футболісти із Стовбиної Долини. За них відзначився хет-триком Геннадій Давиденко, ще один гол забив Віталій Писаренко. «Дружба» відповіла лише двома голами Сергія Овчаренка. Хоча він же не реалізував кілька виходів сам на сам із воротарем. У підсумку «Колос» переміг з рахунком 4:2 і обійшов суперника у турнірній таблиці.

8-го липня відбудеться зустріч між «Авангардом» та «Стандартом». Також цього дня буде зіграно ще один перенесений матч між «Стандартом» та «Зорею» із Супротивної Балки.

 

Турнірна таблиця
відкритого чемпіонату Новосанжарського району з міні-футболу серед ветеранів 2012 р.

Станом на 18.06.2012 р.

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

„Авангард” Попове

5

5

0

0

30:8

15

2

„Зоря” Руденківка

6

4

0

2

16 : 17

12

3

„Дрижина” Кобеляцький р­н

6

3

1

2

21 : 13

10

4

„Стандарт” Нові Санжари

4

2

2

0

9 : 4

8

5

„Колос” Стовбина Долина

6

2

0

4

16 : 20

6

6

„Дружба” Лелюхівка

6

1

1

4

14 : 22

4

7

“Зоря” Супротивна Балка

5

0

0

5

11 : 33

0

СПИСОК БОМБАРДИРІВ: Олександр Шовкопляс («Авангард») - 11, Володимир Скалозуб («Авангард») - 9, Геннадій Давиденко («Колос»). Сергій Овчаренко («Дружба») - 8, Володимир Мороз («Дрижина»), Віталій Писаренко («Колос») - 6 м’ячів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації