Вхід | Реєстрація

Засуджено викрадачів нафти

Засуджено викрадачів нафти

У Полтавській області винесено обвинувальний вирок членам організованого злочинного угруповання, які розкрадали нафтову сировину.

Апеляційним судом Полтавської області винесено вирок членам злочинного угруповання, яке спеціалізувалася  на систематичних розкраданнях вуглеводнів у великих розмірах з промислового об’єкту державного газовидобувного управління «Полтавагазвидобування» ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» на території Котелевського району Полтавської області.

У 2010 році співробітники СБУ в Полтавській області затримали організовану групу осіб з 7  мешканців області на чолі з майором міліції колишнім начальником Котелевського РВ УМВС України в Полтавській області.

Вироком суду у травні п.р.  вказаних осіб визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.3 ст. 27 , ч.5 ст.185 , ч.3 ст.292 Кримінального кодексу України і призначено покарання: одній особі у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна та позбавленням спеціального звання майор міліції, двом особам у вигляді 7 років 6 місяців з конфіскацією всього належного їм майна, двом особам у вигляді 3 років обмеження волі з конфіскацією частини належного їм майна та двох осіб у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.


Автор: Прес-група Управління СБ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2012, 12:34 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації