Вхід | Реєстрація

Мер Полтави офіційно зрадив своїх виборців

Мер Полтави офіційно зрадив своїх виборців

ВО «Свобода» вважає мера Полтави Олександра Мамая зрадником своїх виборців.

21 липня мер Полтави Олександр Мамай офіційно отримав партквиток члена Партії Регіонів. Він стверджує, що це перша партія, до якої він вступив. Хоча у 2010 році на вибори мера міста Полтави Мамай йшов від партії «Совість України». Де-факто, саме Мамай і був очільником цієї політичної сили.
У 2008 році Олександр Мамай створив громадську організацію «Наш дім - Полтава» і твердо заявив, що не буде йти на вибори мера міста, що не агітує, а просто хоче зробити добро. Організація займалась роздачею пайків для пенсіонерів, інвалідів, дітей війни. В результаті, на виборах мера міста, він отримав 62 % голосів. Весь цей час він спростовував свою співпрацю з «Партією Регіонів».

Зараз Мамай заявляє: «Коли при владі одна партія, то в країні буде порядок. Керувати повинна єдина політична сила.» (як повідомляє газета «Коло»).

Голова Полтавської міської організації ВО «Свобода» Роман Чабановський прокоментував цю подію: «Я вважаю, що таким чином «Партія Регіонів» намагається врятувати свій рейтинг і потрапити в парламент, долучивши рейтинг Мамая. Та народ у нас не дурний. Всі бачать,  що за два роки правління «мамайської банди» місто знаходиться у поганому стані: фактично, не працюють житлово-комунальні господарства, дороги не ремонтуються, вулиці міста брудні.

Гречкошановний пан Мамай  разом із своїми посіпаками Залужним і Макаром вже довгий час роздають гречку і позиціонують себе, як незалежних, громадських активістів. Але після сьогоднішніх подій стало ясно, кого підтримає «Партія Регіонів» на виборах до парламенту 28 жовтня 2012 року. І не виключено, що Залужний і Макар скоро теж стануть членами цієї політичної сили».


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2012, 11:20 | Полтава | Політика
1. New York / 25 липня 2012, 06:51
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»

Редакція, а чому ви, наприклад, тут статті не берете? Посилання на www.partyofregions.org.ua
Або тут Посилання на byut.com.ua
Або тут Посилання на www.kpu.ua
Там тоже, блядь, дуже інтірєсне чтіво єсть.
2. кобелячанин / 25 липня 2012, 09:38
Дуже влучно підмічено. 5 балів Нью.
3. Бувалий / 25 липня 2012, 12:54
1. New York пише:
«Редакція, а чому ви, наприклад, тут статті не берете? Посилання на www.partyofregions.org.ua Або тут Посилання на byut.com.ua Або тут Посилання на www.kpu.ua »

Нью Йорк, дуже попрошу Вас розмістити посилання на офіційні сайти всіх без винятку решти партій. Приведені раніше вже проштудуював, дуже цікаво. Якщо це Вас затруднить чи, може, ліньки самому, гукніть на допомогу кобелячанина...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації