Вхід | Реєстрація

Телячі гроші

Телячі гроші

В управлінні агропромислового розвитку повідомили, що незабаром перші власники телят отримають державну дотацію.

Раніше начальник управління ветеринарної медицини у Новосанжарському районі Зоя Ащеулова повідомляла, що з початку року ветеринарами проідентифіковано 760 голів ВРХ, з них — 480 — дотаційного віку.

— Паспорти ми виготовляли дуже швидко — за два-три дні. Був навіть випадок, коли людина отримала паспорт на свою телицю за один день, — розповіла Зоя Анатоліївна, — і надалі ми готові співпрацювати з населенням. Бірки у нас є, документи робимо швидко, нехай звертаються.

В управлінні агропромислового розвитку Новосанжарської РДА нам розповіли, що станом на 1 липня вже 55 фізичних осіб подали документи на отримання дотації на 76 голів молодняка великої рогатої худоби. Загальна сума дотації на них складе 28000 гривень. Нас запевнили, що ці кошти вже найближчим часом опиняться на рахунках власників телят. Управління продовжує отримувати від сільських рад документи на отримання дотації. Загальну кількість підіб’ють 1-го числа наступного місяця, але вже зараз називають цифру у 134 фізичних особи, які будуть отримувати дотацію на 245 голів молодняка ВРХ. Сума дотації складе 52500 гривень.

Варто зауважити, що до Постанови Кабміну № 342 внесені зміни. Так, під дотацію тепер підпадає і молодняк віком від 12 до 15 місяців. На таких телят власники зможуть отримати по 1000 гривень.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2012, 16:46 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації