Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії відсвяткували День Незалежності України

Вихованці Кременчуцької виховної колонії відсвяткували День Незалежності України

З метою забезпечення гідного відзначення 21–ї річниці проголошення незалежності України, виховання сучасної молоді в дусі  патріотизму та гордості за свій народ в Кременчуцькій виховній колонії 24 серпня 2012 року проведено ряд заходів..

На урочисту лінійку, яка розпочалась з Гімну України та церемонії підняття Державного Прапору, завітали почесні гості:  протоієрей Свято – Покровської церкви отець Сергій, голова громадської організації  « Наше майбутнє – ХХІ сторіччя» Лариса Сквіра, голова громадської організації «Фонд розвитку громади м. Кременчука» Ігор Семеняченко,  провідний  спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Самчишина. 

Відкрив урочистості начальник установи Юрій Величко. Від щирого серця побажав колективу співробітників та вихованців щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах, нових звершень на нові добрі починання в ім’я незалежної, демократичної, процвітаючої України.

       Отець Сергій благословив присутніх та гостей свята. За його участю пройшов молебень за Україну та український народ.

       Переможців конкурсу творчих робіт «Україна – держава моя», який проводився в установі напередодні Державного свята, нагородили почесними грамотами та цінними подарунками.

       Святкового дня два вихованці установи отримали найважливіший документ в своєму житті - паспорти громадянина України.

        По закінченню урочистої лінійки відбувся товариський матч з міні- футболу між вихованцями установи та командами працюючої, студентської та учнівської молоді міста Кременчука.

        В кімнатах виховної роботи педагогічнимй склад організував для юнаків  перегляд фільмів про історію становлення української держави та цикл тематичних лекцій.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2012, 17:18 | Кременчук | Суспільство
1. Любов / 30 серпня 2012, 15:24
Чому немає фото, як оті бугаї (вибачте, хлопці) вишивають? Чи я щось не так зрозуміла? Це вони вишивають?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації