Вхід | Реєстрація

Пройшла XX сесія Автозаводської районної ради

Пройшла XX сесія Автозаводської районної ради

Учора, 30 серпня, відбулася чергова XX сесія Автозаводської районної ради. На сесії депутати заслухали інформацію про хід виконання повноважень у сфері цивільного захисту населення та затвердили нову редакцію Програми профілактики правопорушень в Автозаводському районі м.Кременчука на 2010-2015 роки. При розгляді списку присяжних Автозаводського районного суду депутатами було прийнято рішення затвердити кандидатури 14 присяжних, а питання щодо двох, які не пройшли всі депутатські комісії, розглянути на наступній сесії.

Крім того, депутати розглянули питання про виконання районного бюджету за І півріччя 2012 року, а також прийняли рішення про уточнення показників та внесення змін до районного бюджету на 2012 рік. Ним, зокрема, збільшується загальний фонд бюджету на 240,5 тис. грн., та спеціальний фонд на 4 тис. грн. Більша частина цих коштів планується використати на потреби благоустрою району, а 95 тис. грн. – на оплату послуг по скошуванню карантинних бур’янів в рамках міської Програми з виявлення, локалізації та ліквідації карантинних бур’янів у м.Кременчуці на 2011-2015 роки.

Районна рада також розглянула низку земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 24-х земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків, 22-х - для будівництва гаражів, і про передачу 3-х земельних ділянок в оренду.

Під час розгляду останнього питання «Різне» була оголошена заява фракції ВО «Батківщина» щодо підписання Президентом Закону України «Про засади державної мовної політики». Крім того голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко проінформував депутатів про реалізацію у районі різних проектів: програми дистанційного навчання інвалідів у Кременчуцькому інституті Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля, організації відпочинку ветеранів у районному дитячому таборі «Супутник, про домовленості щодо приїзду до Кременчука головного оркестру Міністерства оборони України на святкування Дня міста, та про плани щодо висадження алеї сакур у парку Мира і переговори про будівництво наступного року світломузичного фонтану в парку Миру.

Всього на розгляд депутатів виносилося 14 питань.

 

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2012, 14:29 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації