Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії пролунав перший дзвоник

У Кременчуцькій виховній колонії пролунав перший дзвоник

1 вересня у Кременчуцькій виховній колонії пролунав Перший дзвоник. Привітати із Всенародним святом мудрості юнаків, які перебувають в стінах закладу,  завітали начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв, заступник начальника Олег Ковальчук, представники органів місцевого самоврядування, державних, релігійних організацій та студентська молодь м. Кременчука.

О 9 годині ранку Державним Гімном та підняттям Прапору України  розпочалась  урочиста лінійка. Отець Олександр благословив усіх на початок нового  навчального року і окропив свяченою водою.

Присутніх привітав зі святом Микола Ісаєв. Він відзначив високий рівень освіти, яку надають педагоги загальноосвітньої школи колонії, широкі можливості для творчого розвитку особистості, побажав вихованцям наполегливості у досягненні своєї мети та прагнення до навчання і пізнання, творчого мислення та самореалізації, що стане запорукою гідного майбутнього.

Щирі побажання здоров’я, успіхів у опануванні наук та наснаги на весь начальний рік висловив директор школи Анатолій Головко.

З вітальними промовами виступили депутат Автозаводської районної ради, Голова громадської організації «Наше майбутнє – ХХІ сторіччя» Лариса Сквіра та головний спеціаліст управління у справах сім’ї, дітей та молоді, депутат Автозаводської районної ради Катерина Слинько.  Гості привітали школярів зі святом і вручили юнакам в подарунок канцелярське приладдя та зошити.

Найщиріші слова подяки звучали святкового дня від учнів вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Вітальні пісні пролунали від учениці Полтавського обласного ліцею Інни Чухлич. Не обійшлося на лінійці і без казкових героїв.

Право першого дзвінка надали вчителю з багаторічним педагогічним стажем Надії Анусевич. Щиру вдячність за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і копітку багаторічну працю керівництво виразило Надії Тимофіївні, яка більше 20 років віддала навчанню і вихованню юнаків в стінах колонії.     

 - Близько двохсот вихованців переступили сьогодні шкільний  поріг. У школі до першого вересня готувалися ретельно. Зроблено відповідні ремонти в навчальних класах, частково оновлено матеріально-технічну базу, – повідомив начальник Кременчуцької виховної колонії Юрій Величко та подякував гостям та міській владі за надані подарунки.

Під звуки святкового маршу учні разом із вчителями рушили до учбових кабінетів у Країну знань, у новий навчальний 2012-2013 рік. Тема цьогорічного першого уроку видалась дуже актуальною: «Моя Полтавщино! Мій рідний край».


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2012, 09:24 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації