Вхід | Реєстрація

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»укає таланти

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»укає таланти

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі», що віднедавна проводиться під егідою Департаменту технічного регулювання Міністерства економіки і торгівлі України, з кожним роком набуває дедалі більшої популярності в різних куточках нашої держави. Адже це не лише унікальна можливість розкрити свій творчий потенціал та позмагатися з ровесниками, а й прекрасна нагода отримати хороші подарунки, вибороти право потрапити до Всеукраїнського каталогу кращих робіт та поїхати на урочистості та безкоштовну екскурсію до столиці.

Тож не дивно, що географія учасників, як і кількість навчальних закладів, які долучаються до участі в престижному змаганні юних майстрів пензля, постійно розширюються. У 2011 році участь у регіональному етапі виставки-конкурсу взяли 152 роботи з 12 навчальних закладів області, з яких 9 найкращих було направлено до Києва. До речі, робота «Переможемо неякісні продукти» 14-річного учня Полтавської дитячої художньої школи Максима Білоконя виборола на загальнодержавному рівні почесне перше місце. Крім того, ще двох юних митців з Полтавщини було відзначено заохочувальними дипломами та одного спонсорським призом. Тож хочеться сподіватися, що цього разу художники-початківці будуть ще активнішими.

Нині запрошення від організаторів конкурсу отримали 16 загальноосвітніх та художніх шкіл і студій Полтавщини. Втім взяти участь у ньому можуть будь-які навчальні заклади нашої області та кожен бажаючий від 5-и до 17-и років. Цьогоріч Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» проводитиметься вже дев’ятий рік поспіль. За традицією переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях (5 – 8 років, 9 – 12 років, 13 – 17 років).

Конкурсні роботи можна подавати у трьох номінаціях:

  • «Я пізнаю якісну продукцію»;
  • «Ми – архітектори якісного світу»;
  • «Кращий плакат на споживчу тематику».

Вимоги до них наступні:

  • на конкурс представляються виключно індивідуальні творі роботи, виконані в будь-якій художній техніці;
  • малюнок потрібно виконати в форматі А-2 або А-3;
  • на зворотному боці кожної конкурсної роботи державною мовою необхідно зазначити номінацію, назву роботи, техніку виконання, прізвище, повне ім’я та вік автора, область, населений пункт проживання, коротку біографічну довідку з описом творчих досягнень та хобі, назву навчального закладу, контактний телефон;
  • малюнки не оформлювати рамкою, паспарту, наклейками і таке інше.

Роботи оцінюватимуть за такими критеріями:

  • актуальність та повнота розкриття теми;
  • рівень володіння технікою виконання, матеріалом;
  • творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем тощо);
  • охайність роботи та старанність.

Конкурс має на меті сприяти формуванню у свідомості дітей асоціативного уявлення про якісну та безпечну продукцію.

До складу регіонального конкурсного журі увійшли фахівці ДП «Полтавастандартметрологія», представники Полтавської обласної спілки художників та Полтавського художнього музею, керівники художніх шкіл та викладачі образотворчого мистецтва.

Роботи прийматимуть до 15 вересня поточного року. Тож якщо Вам небайдужа якість продуктів та товарів на полицях наших магазинів, якщо Ви вмієте творчо та неординарно виразити свою громадську позицію стосовно ситуації на споживчому ринку мовою образотворчого мистецтва: цей конкурс – Ваш шанс заявити про себе на всю державу, або, принаймні, на всю область. Приносьте свої роботи до державного підприємства «Полтавастандартметрологія» (вул. Генерала Духова,16, кім.23).

За додатковою інформацією звертайтеся за номером у Полтаві 56-35-90


Автор: Жанна Кущенко, ДП «Полтавастандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації