Вхід | Реєстрація

В Глобино обговорювали теми толерантності та запобігання насильства

В Глобино обговорювали теми толерантності та запобігання насильства

7 вересня Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій  Світ» спільно з відділом освіти Глобинської районної державної адміністрації провела міні - семінар для педагогів - організаторів  «Школа – простір толерантності» та зустріч з учнями міста у форматі обговорень за «круглим столом» на тему: «Як запобігти насильству». Для учасників семінару організатори влаштували спеціальну презентацію методичного посібника та опитування, присвячені визначенню рис толерантної особистості. Мета семінару за методичним посібником  - інформувати групу спеціалістів для проведення подальшої навчальної роботи з питань попередження насильства та формування толерантної поведінки в учнів. 

«Методична розробка схвалена для використання на засіданні експертної  комісії при центрі практичної психології та  соціальної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної освіти ім. М.В. Остроградського від 13  червня 2012 року, протокол № 11).»,  - повідомив Олександр Чепур, голова громадської організації «Твій Світ». У рамках зустрічі учасники змогли опанувати методику тренінгової роботи та попрактикуватися у проведенні вправ. Усемінарі взяли участь 25 педагогів, які продовжать роботу в своїх навчальних закладах. Організатори були задоволені навчальною активністю учасників та зацікавленістю пропаганди європейських цінностей, яких повинна дотримуватися кожна людина.

Питаннями дотримання толерантності, рівності між людьми, доброти та щедрості переймалися також учні Глобинської загальноосвітньої школи № 5 та вихованці Глобинської гімназії під час обговорень тем толерантності та запобігання насильства. 

 Як відповів один із учасників: «Такі виховні зустрічі дуже корисні для мене і моїх однолітків, адже допомагають отримати консультації і рекомендації тренерів та краще зрозуміти себе і інших».

Тож наступна зустріч учасників заходів у Глобино запланована на кінець осені  2012 року, тоді вони зможуть продемонструвати отриманні знання. Заходи для вчителів і учнів змогли відбутися за підтримки відділу в справах сім’ї молоді Полтавської обласної державної адміністрації та сприяння відділу освіти Глобинської райдержадміністрації.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2012, 09:21 | Глобине | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації