Вхід | Реєстрація

Боксери їхали на зустріч із Києва та Санкт-Петербурга

Боксери їхали на зустріч із Києва та Санкт-Петербурга

9-го вересня, на День фізкультурника, до Нових Санжар з’їхалися колишні випускники Новосанжарської ДЮСШ. Цього року зібралися разом дев’ятнадцять випускників секції боксу.

— Традицію зустрічатись на День фізкультурника започаткували самі хлопці років п’ять тому, — розповідає Олександр Довженко, тренер Новосанжарської ДЮСШ, майстер спорту з боксу. — Вони щороку з’їжджаються до Нових Санжар з усієї області, з різних міст України. Цього року найдальшим гостем був Максим Лях, який приїхав на зустріч з Пітера. Ще один наш хлопець живе аж в Уфі, але у нього приїхати не вийшло.

З різних причин майже половина — вісімнадцять чоловік — не змогли приїхати на цю зустріч. А у дев’ятнадцятьох, серед яких було вісімнадцять хлопців та одна дівчина, знайшлися і час, і можливість.

Разом вони провели кілька годин. У тісному колі посмажили шашлики, зварили юшку та розповіли одне одному про життя — спортивне і особисте.

— Найбільше, звичайно ж, розпитував я, — продовжує Олександр Довженко, — мені цікаво, хто і як влаштувався. Тепер знаю, що троє з наших навчаються у Харкові — у юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Ще четверо вже працюють у органах внутрішніх справ.

Серед тих, хто приїхав на зустріч, дев’ять чоловік у різний час були чемпіонами та призерами чемпіонатів України. Зараз, на жаль, вже ніхто з них боксом не займається. Активно тренується і виходить на ринг лише Богдан Братанов, який мешкає у Києві і на зустріч приїхати не зміг.

Секція боксу у Новосанжарській ДЮСШ існує вже шість років. За цей час із неї вийшли кілька десятків боксерів. Найвище спортивне звання здобув нинішній вихованець Олександра Довженка Ігор Панченко, який минулого року на чемпіонаті світу в Болгарії отримав звання кандидата у майстри спорту.

Цього року, із жовтня місяця, Олександр Довженко планує набрати для занять групу дорослих — від 20 років і старших. Крім цього, він, як зазвичай, тренуватиме групу дітей з 15 чоловік — 2002 року народження і старших. Років через п’ять вони закінчать школу, роз’їдуться по Україні і також будуть приїздити на зустрічі боксерів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2012, 17:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації