Вхід | Реєстрація

У кременчуцькому парку Миру заклали Алею сакури

У кременчуцькому парку Миру заклали Алею сакури

У кременчуцькому парку Миру 12 вересня висадили Алею сакур. Незвичайні для нашої місцевості дерева стали подарунком місту від ПАТ «Джей Ті Інтернешнл­ Україна» (Кременчуцької тютюнової фабрики) на честь 170-річчя підприємства.

Саджанці сакури разом із керівниками корпорації, які приїхали із Японії, та Послом Японії в Україні Тоічі Саката, висаджували заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Онищенко, віце-губернатор Олена Адамович, міський голова Олег Бабаєва, голова Автозаводської райради Володимир Коваленко, генеральний директор ПАТ «Джей Ті Інтернешнл­ Україна» Сергій Лавріков, директора підприємств міста та депутати.

Під час урочистостей з цього приводу Олег Бабаєв відзначив, що підприємство є одним із найбільших платників податків в Полтавській області, яке перерахувало за минулий рік до державного бюджету більше 4 млрд. грн. акцизного збору.

Мер Кременчука висловив слова подяку керівнику Автозаводського району, на балансі якого знаходиться парк Миру: «Цей парк, завдяки голові Автозаводської райради Володимиру Миколайовичу Коваленку, давно отримав міжнародне значення. Його відвідували делегації з різних країн світу, а сьогодні це японська делегація на чолі з Послом цієї країни. І ми разом висаджуємо у ньому сакури, які є символом Японії».

«Цей подарунок – наш знак служіння громаді Кременчука. Ми відчуваємо свою соціальну відповідальність перед містом, адже у Кременчуку працює більше половини всіх співробітників «Джей Ті Інтернешнл­» в Україні. Особливу вдячність хочу висловити Володимиру Миколайовичу, який гаряче підтримав нашу ініціативу. Це гарний приклад конструктивної взаємодії бізнесу і влади. Сакури мають стати прикрасою парку», - заявив у своїй промові генеральний директор ПАТ «Джей Ті Інтернешнл­ Україна» Сергій Лавріков.

В цей день було висаджено 30 саджанців сакур, а сама алея напередодні була вимощена декоративною плиткою та прикрашена гарною клумбою із квітами.

Святкування у парку Миру завершилося урочистостями біля Гонгу Мира, куди піднялися всі почесні гості. Трикратний удар по Гонгу символізував дружбу і співробітництво між народами та мир у всьому світі.

 

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2012, 11:40 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації