Вхід | Реєстрація

«Чемпіон» у «Веселих стартах»

 «Чемпіон» у «Веселих стартах»

З ранку 7-го вересня у спортзалі Новосанжарського НВК, під керівництвом Олесандра Дерев’янка, учителя фізичного виховання, між 5 класами були проведені спортивні змагання «Веселі старти».
Розпочалися вони з того, що учасники привітали один одного, представили свої команди і девізи. Уздовж стін вишикувалися вболівальники, які теж підготувалися до змагань: тримали плакати з назвами команд та різними спортивними лозунгами.

У змаганнях брали участь 3 команди (по 10 чоловік у кожній). Команда «5-А» класу називалася «Рекорд», «5-Б» — «Кока-кола», а «5-В» мала назву «Чемпіони».

Види змагань та естафет були дуже різноманітними. Учні закидали тенісні м’ячі у баскетбольний кошик, стрибали через скакалку. Була також цікава естафета, суть якої полягала в тому, що учасники команд по черзі, лежачи на животі і підтягуючись руками, повинні були доповзти до середини спортзалу, потім повернутися до своєї команди. Під час змагання вболівальники активно підтримували улюблені команди, скандуючи їх назви і підіймаючи вгору плакати. Після кожної естафети журі — ТетянаСелюк, заступник директора з виховної роботи, та Ганна Сліпець, учитель фізкультури, — оголошували бали, набрані командами.

Після закінчення змагань усі 3 команди стали в одну шеренгу. Під крики і аплодисменти вболівальників члени журі оголосили загальні підсумки змагань. Третє місце посіла команда «Рекорд», яка набрала 27 балів. На другому місці була команда «Кока-кола», яка набрала 29 балів. А перше місце виборола команда «Чемпіон» — аж 36 балів. Капітанам команд вручили почесні грамоти. Після цього члени журі побажали учасникам успіхів та веселих стартів. І усміхнені розчервонілі п’ятикласники побігли на заняття.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2012, 13:31 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації