Вхід | Реєстрація

Свята вулиць в Автозаводському районі Кременчука

Свята вулиць в Автозаводському районі  Кременчука

Напередодні Дня міста та 69-ої річниці визволення Кременчука від фашистських загарбників Автозаводський райвиконком проводить свята вулиць, назва яких пов’язані з Великою Вітчизняною війною, та інші урочистості із вшануванням ветеранів війни. Всього заплановано 8 свят вулиць та мікрорайонів.

Наразі вже проведені свята вулиці Гастелло, пров. Героїв Бресту, мікрорайонів №15 та №8. Сьогодні відбудеться свято мікрорайону Лашки, 24 вересня – вулиці Сидора Ковпака, а 25 вересня – вулиці Гвардійській (на базі колегіуму №25) та генерала Ірінєєва (на базі професійного ліцею ім.А.С.Макаренка).

Вчора, 19 вересня, на території госпіталю інвалідів війни було проведено свято вулиці 29-го Вересня. Назва цієї вулиці символічна – адже саме у цей день 69 років тому наше місто було звільнено від німецько-фашистських загарбників.

 На свято прийшли ветерани Великої Вітчизняної війни та праці, депутати різних рівнів, учнівська молодь та мешканці мікрорайонів №1 і Ревівки. Відкрив захід військовий оркестр 107-го реактивного артилерійського полку.

Ветеранам дякували за їх подвиг та привітали зі святом заступник голови Автозаводської районної ради Григорій Брижаха, депутати, та молодь. А найбільше ветеранам сподобалися яскраві виступи творчих колективів Кременчуцького льотного коледжу, школярів із ліцею №4, та художньої самодіяльності ветеранської організації мікрорайону №1. Свято завершилося символічним випускання повітряних кульок та куштуванням святкового короваю. Ветерани війни отримали квіти та подарунки від депутатів.

У планах райвиконкому проведення урочистого прийому визволителів головою Автозаводської районної ради Володимиром Коваленко 24 вересня, участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі з метою поширення досвіду роботи щодо героїко-патріотичного виховання за проектом «Пам'ять про війну єднає!» 26 вересня, та традиційна урочиста хода, мітинг-реквієм і парад у Великій Кохнівці, які відбудуться 27 вересня.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2012, 17:32 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації