Вхід | Реєстрація

Зустріч з ветеранами війни у Кременчуці

Зустріч з ветеранами війни у Кременчуці

Напередодні 69-річниці визволення Кременчука від фашистських загарбників, 24-го вересня, голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко провів урочисту зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни. У великій залі райвиконкому зібралися більше 30-ти учасників бойових дій та ветеранів війни. Голова райради поздоровив всіх зі святом, висловив слова щирої подяки ветеранам за їх ратний подвиг, та розповів про ту роботу, яка проводиться в районі для вшанування ветеранів та військово-патріотичному вихованню молоді. Зокрема, він згадав про реалізацію проекту «Пам’ять про війну єднає» щодо вивчення юними пошуковцями бойового шляху тих військових частин та з’єднань, які за визволення нашого міста отримали почесні найменування «Кременчуцьких», про організацію щорічного відпочинку людей похилого віку у районному дитячому таборі «Супутник», про роботу Університету третього віку та про започаткований минулого року новий проект «До всіх вершин життя приводить праця!». Серед цьогорічних ініціатив була згадана закладка Алеї «Сакур» у парку Миру, яку наступного року планують продовжити світло-музичним фонтаном.

Він також подякував всім ветеранам за участь у святах вулиць, які проводяться в Автозаводському районі напередодні Дня міста, та запросив їх на мітинг-реквієм і святковий парад у Великій Кохнівці, який відбудеться 27-го вересня, та на урочисті збори 28 вересня на яких очікується виступ Ансамблю пісні і танцю Міністерства оборони України.

Ветеранів також поздоровили народний депутат України Олег Надоша та від імені сучасних захисників Вітчизни заступник командира 107 реактивного артилерійського полку Андрій Захаржевський.

Зворушливі пісні ветеранам війни подарували учениці обласної школи-інтернату для обдарованих дітей. На зустрічі кожному з них були вручені подарунки - святкові продуктові набори та квіти. А на завершення заходу у дворі райвиконкому всі учасники зустрічі сфотографувалися разом на довгу пам'ять.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2012, 17:17 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації