Вхід | Реєстрація

Про підсумки часткового фінансування оздоровлення дітей за рахунок коштів ФСС з ТВП влітку 2012 року

Організація відпочинку та оздоровлення дітей завжди вважалася одним з найважливіших напрямів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Основними завданнями Фонду під час організації оздоровчих кампаній є збільшення кількості якісно оздоровлених дітей та підвищення рівня надання оздоровчих послуг, що у свою чергу сприяє зниженню захворюваності серед підростаючого покоління та призводить до зменшення витрат із бюджету Фонду на допомогу з тимчасової непрацездатності по догляду за хворими дітьми.

Часткове фінансування ДЗО здійснювалося відповідно до Постанови правління Фонду від 25.09.2009 року № 17 «Про порядок фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності».
Оздоровлення дітей за участю коштів Фонду проводилося виключно у тих дитячих оздоровчих закладах, перелік яких затверджено правліннями відділень Фонду, та із якими Полтавським обласним відділенням Фонду укладено угоди, а це — 56 таборів, які знаходяться в Полтавській області та за її межами.

Організованими формами оздоровлення за участю коштів Фонду охоплювалися діти віком від 7 до 18 років.

Програмою відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей Кобеляцької міжрайонної виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2012 рік по Кобеляцькому району було заплановано направити 90 тис. грн. на часткове фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб.

При співпраці із роботодавцями, головами комісій із соціального страхування, профспілковими організаціями, органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування оздоровлено та проведено часткове фінансування 102 дітей у дитячих закладах Полтавської області на суму 85,7 тис.грн., зокрема: в ДЗО «Ромашка», ДСОЦ «Горизонт», ДЗО «Орлятко», НСП «Антей», ДЗОВ «Ерудит». За межами області 12 дітей оздоровились на березі Чорного та Азовського морів на суму 10,1 тис.грн. в оздоровчих таборах: ДПЗОВ «Мрія» (Запорізька обл.), ПЗОВ «Крилатий» та ДЗО «Орльонок» (Херсонська обл.).

Найактивнішу участь щодо проведення оздоровчої кампанії прийняли: Відділ освіти Кобеляцької РДА (оздоровлено 22 дитини), Кобеляцька ЦРЛ (оздоровлено 13 дітей), Ліщинівський ПНБІ (оздоровлено 16 дітей).

Діти провели час за веселим спілкуванням з ровесниками, брали участь у численних конкурсах та дитячих іграх, купались в морі, а також відпочили на лоні природи.

Гарне оздоровлення та відпочинок дітей влітку дасть можливість укріпити їх здоров’я та з новими силами сісти за шкільні парти для отримання нових знань.


Автор: Володимир ДІГТЯР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2012, 14:30 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації