Вхід | Реєстрація

Фінська співачка виступила для засуджених Полтавської виправної колонії

Фінська співачка виступила для засуджених Полтавської виправної колонії

4 жовтня 2012 року перед засудженими Полтавської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№64) виступила співачка із світовим ім’ям Ніна Астром. Фінська виконавиця, фіналістка пісенного конкурсу «Євробачення-2000» неодноразово виступала перед засудженими по всій Україні, але на Полтавщині – вперше. Свій виступ Ніна проводила у парі із гітаристом Карі Сало.

Як стверджує Ніна, вона людина, яка любить Бога, людей і гарну музику.  ЇЇ стиль виконання поп-фольк сформувався під впливом видатних виконавців Стіві Уандера та Дженніфер Варнес. Свій перший альбом вона видала у 1991 році. Відтоді її дискографія складає 10 музичних збірок.

Концерт співачки відбувся за підтримки Обласного об'єднання церков Християн  віри євангельської п’ятидесятників Полтавської області.

Зі сцени для засуджених звучали музичні композиції як на фінській, так і на російській мові. Як зазначає сама співачка, її пісні написані з християнської точки зору. Свою любов до Бога вона висловлює не лише через пісні, а й в усних зверненнях до глядачів. В перерві між піснями виконавиця розповідала про своє життя, про духовну місію з якою вона відвідала  Україну та звернулася до засуджених з словом Божим.
Вдячні глядачі проводжали іноземних гостей бурхливими оплесками та оваціями.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2012, 12:24 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації