Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір памяті Володимира Давиденка

Шаховий турнір памяті Володимира Давиденка

26-го жовтня, у п’ятницю, в шаховому клубі імені Джалого відбувся міжрайонний шаховий турнір пам’яті Володимира Давиденка, який народився у Стовбиній Долині. Це село дало Новосанжарщині багатьох визначних шахістів, спортсменів, успішних людей.

Володимир Давиденко — один з небагатьох, кого доля закинула на північ, у Новосибірськ, де він навчався та працював у галузі геологічної розвідки. Згодом він став директором геолого-розвідувального технікуму. Коли приїздив на Батьківщину, найбільш приємним для нього було зустрітися зі своїми вірними друзями Віктором Кобою, Миколою Пов’якалом, Анатолієм Руденком, Іваном Джалим. Володимир часто повторював: «На Україні в мене є вірні друзі — це шахісти».

На турнір імені Давиденка були запрошені кращі шахісти Новосанжарського та Кобеляцького районів, також деякі молоді гравці, усього 18 учасників. Змагання проходили за швейцарською системою.

У підсумку перемогу та кубок пам’яті Володимира Давиденка здобув новосанжарець Микола Пов’якало, який набрав 5,5 очок. Друге місце посів стовбинодолинець Віктор Коба — 5,5 очок. Третім став Олексій Жук — 5 очок. Призери були нагородженні пам’ятними подарунками та призами.

Шаховий клуб імені Івана Джалого висловлює вдячність сестрам Володимира Михайловича за допомогу в організації нагородження переможця та призерів.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2012, 14:30 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації