Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі байкери закрили сезон

Кобеляцькі байкери закрили сезон

Офіційне закриття мотоциклетного сезону відбулося 20 жовтня. У заході взяли участь байкери з Кобеляк, Бутенок, Полтави та Чутового.

Організували цей неофіційний зліт байкерів Артур Чуприна, В’ячеслав Зінченко, Максим Ткаченко та інші ентузіасти мотоциклетного спорту з Кобеляк та Бутенок. Вони розіслали запрошення своїм колегам по уподобанню з усієї Полтавщини. Відгукнулись шестеро мотоциклістів із Полтави і Чутового. Всього у Кобеляках зібралось 15 байкерів.

Потрібно відзначити, що кобеляцькі мотоциклісти своїм стилем життя кардинально відрізняються від сумнозвісних «Ангелів пекла» чи інших байкерських угрупувань. Останні знамениті своїми гучними вечірками й життям під девізом «Секс, наркотики і рок-н-рол». Кобелячани ж відзначаються тим, що пропагують здоровий спосіб життя. От і під час закриття сезону місцеві мотоциклісти не були помічені в кафе за розпиттям пива і чогось міцнішого. Кобелячани організували для гостей невеличкий похід мальовничими куточками  рідного міста. Зібравшись колоною на площі Перемоги, вони проїхали вулицями Кобеляк, помилувались містом із висоти підгорянських пагорбів, спустились до Слинькової криниці. А потім влаштували невеличку вечірку в місцевості Мальованка.

Наступне зібрання байкери планують провести навесні, під час відкриття мотоциклетного сезону. І сподіваються, що в заході візьмуть участь набагато більше любителів їзди на мотоциклах.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2012, 13:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації