Вхід | Реєстрація

Під Смоленськом знайшли останки кобеляцького воїна часів Великої Вітчизняної війни

Під Смоленськом знайшли останки кобеляцького воїна часів Великої Вітчизняної війни

Андрій Вікторович розповів, що на адресу Кобеляцького військомату надійшов запит із Депатраменту спорту, туризму та молодіжної політики Смоленської області. У ньому йшлося про те, що Смоленський обласний центр героїко-патріотичного виховання і соціальної допомоги «Долг» прохає допомогти в розшуку родичів безвісті зниклого воїна. Його останки були виявлені в ході пошукових робіт на території Єльнінського району Смоленської області. Ім’я солдата встановили за медальйоном. Ним виявився Василь Юхимович Данко, 1921 року народження. Там також йшлося про те, що останки воїна перепоховані в братській могилі села Ушаково Єльнінського району.

Працівники військового комісаріату хочуть розшукати родичів і внести свідчення про загиблого бійця в архівні дані.

— Співпраця була б кращою, — зауважує одна з працівниць, — якби у нас був інтернет. Багато хто намагається знайти якусь інформацію про своїх рідних. А так розшуки тривають значно довше.

Також вони розповіли, що розшукують своїх загиблих рідних на території Кобеляцького району досить багато людей, а знаходять — одиниці.

Якщо ж, усе-таки, рідні загиблого воїна знайдуться, прохаємо звернутися вас до редакції «ЕХО» або до Кобеляцького військового комісаріату.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2012, 15:23 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації