Вхід | Реєстрація

У Кобеляках вітали соціальних працівників

У Кобеляках вітали соціальних працівників

У минулу п’ятницю в районному Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Щорічно в першу неділю листопада, уже тринадцять років поспіль, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. До речі, започатковане це свято саме на Полтавщині колишнім Президентом Леонідом Кучмою, під час робочого візиту.

Сьогодні в соціальній сфері налічується понад 150 тисяч працівників. З них — 450 працюють у Кобеляцькому районі. Цей день є професійним святом для працівників органів соцзахисту, пенсійного фонду, центрів зайнятості, фондів соціального страхування, соціального захисту людей з обмеженими можливостями та соціальних служб для молоді.

У п’ятницю рівно об 11:00 у залі Центру культури та дозвілля зібралися представники саме цих галузей.
Першим до вітального слова запросили голову Кобеляцької райдержадміністрації Анатолія Таранушича.

— Головні скрипалі в оркестрі соціальних справ Кобеляцького району — це територіальний центр по соціальному обслуговуванню, Управління праці та соціального захисту населення, Пенсійний фонд, районний центр зайнятості, два психоневрологічні будинки-інтернати та районний центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. Це основні установи та організації, робота яких кожного дня спрямована на соціальний захист жителів Кобеляцького району. А армія потребуючих допомоги дійсно велика. Це майже 15 тисяч пенсіонерів, 7,5 тисяч дітей війни, 9 тисяч малозабезпечених, і особлива категорія людей, які потребують допомоги — три тисячі ветеранів Великої Вітчизняної війни.

На завершення свого виступу голова РДА відзначив поіменно кожного керівника установ і побажав усім міцного здоров’я, родинного тепла та спокою в душах.

А голова районної ради Юрій Тагадюк зазначив, що всі працівники соціальної сфери обрали гідний шлях.

— Саме завдяки вашому милосердю ветерани війни, пенсіонери, люди з інвалідністю та безробітні день-у-день долають життєві труднощі з вірою в майбутнє, — сказав Юрій Іванович.

Далі перейшли до нагородження працівників. Їм вручали грамоти, квіти та говорили приємні слова. Після чого свято продовжилось святковим концертом. Дарували свої вітання аматорський народний хор «Ветеран», танцювальний колектив дитячої музичної школи та ще безліч кобеляцьких артистів. На завершення свята всі учасники концерту виконали пісню «А ми бажаєм вам добра».


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2012, 13:07 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації