Вхід | Реєстрація

Зіпсований телефон

Зіпсований телефон

Уже майже два тижні, а точніше — із 28 жовтня по Кобеляцькому району поширюються чутки про появу чи то маніяка, чи серійного вбивці. Нібито він орудує на території Орлицької сільської ради.

Люди, які проживають у Радянському, Орлику, Дашківці та Вільховатці зі страхом переповідають один одному історію про злочинця, який, скоївши вбивство у Дніпродзержинському, втік на територію Кобеляцького району. Нібито 28 жовтня, якраз у день виборів, дніпродзержинський убивця напав на 40-річну мешканку Орлика. Бог знає, чим би закінчився цей епізод, якби поруч не знаходились сусіди потерпілої. Вони нібито почули її крик, прибігли на допомогу і цим злякали зловмисника. Потім його бачили в інших селах.

Олії у вогонь додала і поява співробітників міліції із Дніпро­дзержинська. Вони розклеїли по селах орієнтування на підозрюваного з його фотографією. І з того часу жителі Орлика і Радянського живуть у страхові. Люди говорять, що бояться увечері виходити із домівок. Дехто купує газові балончики для самозахисту.

Між тим, ні на сайті УМВС Полтавської області, ні в інших офіційних та неофіційних засобах масової інформації жодних повідомлень про появу на Кобеляччині небезпечного злочинця не з’являлось. За коментарем ми звернулись до Віри Гомонюк, співробітника Кобеляцького райвідділу міліції, яка відповідає за зв’язки з громадськістю. Вона назвала інформацію про напад на жінку в Орлику вигадкою. І зазначила, що наразі спрацьовує ефект «зіпсованого телефону». Віра Гомонюк розповіла: «Так, в Орлику та в інших селах, дійсно, розклеєні листівки з орієнтуванням на підозрюваного у скоєнні вбивства. Це — правда. А ось інше… Наші працівники вже п’ять разів виїжджали в Орлик, Радянське і Дашківку, де нібито бачили вбивцю. І, не знайшли жодного очевидця, який би сам бачив його. Люди кивають один на одного. Іван каже на Петра. А Петро: «То не я бачив, а Микола». Йдемо до Миколи, а він заявляє, що вбивцю нібито бачив Семен. І так далі. Дуже добре, що люди виявляють пильність і телефонують у міліцію. Але неперевірена й недостовірна інформація ще й паніку спричиняє. Хоча, на щастя, жодних підстав для паніки немає. Так, того чоловіка розшукують, але немає жодного достовірного факту про його появу в Кобеляцькому районі».

Нижче ми друкуємо орієнтування на підозрюваного у вбивстві.

 

Увага, розшук!

За скоєння особливо тяжкого злочину, передбаченого статтею 115 КК України (умисне вбивство) розшукується Ребристий Михайло Володимирович, 26.01.1970 р. н. Прикмети: зріст 185-190 см., худорлявої статури, волосся коротке, світле із сивиною, очі блакитні, ніс великий, губи тонкі. Одягнений: кепка чорного кольору, чорна коротка болонієва куртка, костюм «класичний» темно-сірого кольору, чоботи зимові. З собою носить сумку чорного кольору.

Прохаємо всіх осіб, що володіють якою-небудь інформацією з даного факту, а також про місце знаходження Ребристого М. В., повідомити про це правоохоронців. За надання інформації, що сприяє затриманню Ребристого М. В. гарантовано грошову винагороду в сумі 100.000 гривень. Анонімність гарантуємо.

Звертатися за телефонами: 102, 6-43-33, (067)562-86-11, (067)627-35-91, (093)857-82-78.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2012, 12:32 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації