Вхід | Реєстрація

Афери за державні кошти

З метою протидії правопорушенням при закупівлі товарів, робіт, послуг за державні кошти 1 червня 2010 року Верховною Радою України ухвалено Закон України "Про здійснення державних закупівель", відповідно до якого Державна податкова служба діє за розробленим алгоритмом попередження розкрадання державних коштів та ліквідації тіньових фінансових потоків у сфері державних закупівель.

Співробітники  податкової  міліції  м. Кременчука в ході відпрацювання суб’єктів господарювання,  які здійснюють  закупівлю товарів, робіт, послуг за державні кошти виявили значні втрати бюджетних коштів внаслідок зловживань у сфері державних закупівель.

За викритими фактами маніпуляцій порушено 6 кримінальних справ. Під кримінальним провадженням перебуває понад 4 млн. грн.

Сфера державних закупівель є найбільш криміногенною і такою, що потребує особливої уваги з боку правоохоронних та контролюючих структур. Практика нашої роботи показує, що основні злочини ґрунтуються на подрібненні предмету закупівлі, заниженні його вартості, закупівлі товарів без застосування відповідних процедур та допущенні до оцінки пропозицій учасників, які не відповідають кваліфікаційним критеріям.

Робота по виявленню правопорушників триває...


Автор: Штаб ВПМ Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2012, 14:13 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації