Вхід | Реєстрація

Алея доброчинців в лихоліття Голодомору зявилась у Полтаві!

Алея доброчинців в лихоліття  Голодомору зявилась у Полтаві!

Представники Полтавського осередку ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» у День пам’яті жертв Голодомору вирішили вшанувати тих, хто рятував людей від неминучої смерті, всіма можливими  способами допомагали українцям вижити. МНКівці розмістили вздовж центральної вулиці міста (вул.Жовтнева), імена та біографії людей, які ризикуючи власним життям допомагали іншим.
"Мета нашої акції вшанувати ,тих хто не зламався духовно і в часи повної безнадії знаходили в собі сили і простягали руку підтримки іншим. Імена цих героїв ми розмістили на стовбурах дерев вздовж вулиці жовтневої , разом списки цих людей утворююють символічну "Алею доброчинців в лихоліття Голодомору" - зазначив член МНК, Микола Сосюра.

"Це гарна справа, ми маємо пам'ятати імена тих, що в роки cтрашного геноциду проти нашого народу рятували інших людей" - відгукнулася про акцію звичайна перехожа Надія.

На багатьох деревах зазначені лише імена, адже прізвища встановити вже не так легко, але память про них мусить жити в наших серцях, як символ героїчності та незламності нашого народу.


Автор: Інформцентр Полтавського МНК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2012, 16:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації