Вхід | Реєстрація

29 листопада у Кременчуці пройшла чергова сесія Автозаводської районної ради

29 листопада у Кременчуці пройшла чергова сесія Автозаводської районної ради

Чергова XХІІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука пройшла 29 листопада. Перед початком розгляду питань, що були винесені на сесію, районна рада підтримала депутатський запит Володимира Карамзіна до прокурора міста щодо надання правової оцінки розміщення ТОВ «Яхт-клуб «Посейдон» в районі Затону та перекриття доступу місцевих жителів до Дніпра. Розглядаючи питання порядку денного депутати заслухали звіти про хід виконання повноважень у галузі благоустрою за 10 місяців поточного року та про підведення підсумків роботи відділу з ведення Держреєстру виборців Автозаводського райвиконкому з підготовки та проведення виборів народних депутатів.

З інформацією про організацію звітів депутатів районної ради перед виборцями на сесії виступив заступник голови Автозаводської районної ради Віталій Добрунов. Депутати вирішили провести свої звіти перед виборцями в період з 10 по 30 грудня 2012 року. Депутатів проінформували про роботу виконкому районної ради із зверненнями громадян та про виконання районного бюджету за 9 місяців 2012 року, вони уточнили показники районного бюджету та внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку Автозаводського району м. Кременчука на 2012 рік. Крім цього депутати розглянули питання передачі рухомого майна з комунальної власності району у державну власність в/ч 3059 Центрального територіального командування внутрішніх військ МВС України. Приміщення колишнього дитсадка на Молодіжному, яке займає ця військова частина, Автозаводська райрада передала до комунальної власності територіальної громади міста ще минулого року.

Депутати також підтримали пропозицію щодо передачі з комунальної власності територіальної громади Автозаводського району до комунальної власності міста приміщення колишнього дитячого садка, що знаходиться по вулиці Лізи Чайкіної,35. Це приміщення останні роки використовувалося Кременчуцьким інститутом Дніпропетровського університету ім. А.Нобеля для навчання студентів, але з вересня поточного року навчальний заклад від нього відмовився.

На сесії також прийняли рішення по низці земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 12-ти земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва та ведення садівництва, про передачу в оренду 4-х земельних ділянок для городництва та сінокосіння, про поновлення оренди земельної ділянки під металевим гаражем та інші.

Всього депутати розглянули 18 питань.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2012, 12:27 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації