Вхід | Реєстрація

У музичній школі відбувся концерт бандуристок

У музичній школі відбувся концерт бандуристок

29 листопада у Новосанжарську музичну школу завітали гості, учениці Полтавського музичного училища ім. М. Лисенка. Приїхали вони не з порожніми руками, а підготували для новосанжарців чудовий концерт. Побувати на ньому мали змогу не тільки вихованці та вчителі музичної школи, але й усі бажаючі.
Розпочався концерт з виступу квартету «Тернова ружа». Тільки-но дівчата, під акомпанемент бандур, своїми дзвінкими голосами затягнули «Коханий мій», у залі запанувала тиша. Далі у їхньому виконанні звучали ліричні «Як я люблю тебе», «Зачаруй мої очі», «Ненька» та жартівлива народна пісня «Циганочка», аранжування якої зробила учасниця квартету Тетяна Карась. Дівчата залишали сцену під гучні оплески слухачів.

Продовжився концерт виступами першокурсниць, які продемонстрували свої вміння, набуті за три місяці навчання.
Ольга Миронова буквально з перших акордів зачарувала слухачів своїм виконанням п’єси Карлоса Фола «Поклоніння». Далі звучали пісні та твори у виконанні Інни Іщенко («Вечір надворі»), Валерії Нагорної («Ой, гоп, не пила»), Наталії Дзюбан (фантазія «Не сіяно, не орано»), Вікторії Шевченко («Ой по горі, по горі» та «О, соловію»). Твір невідомого автора виконала Анна Волошина. Назва наступної композиції виявилася цілком відповідною до її непередбачуваного характеру. Спочатку тихо, лірично, потім гучно і весело звучала прелюдії «Весняні фантазії» у виконанні Вікторії Задорожної.

Потім на сцені знову з’явився квартет «Тернова ружа». На завершення концерту бандуристки подарували слухачам пісні «О, милий мій», «Літо зоряне», «Бавилась лебідка», «Небеса очей твоїх» та «Ой, є в лісі калина». Після виступу директор музичної школи Ірина Сергеєва подякувала музикантам за чудовий концерт та побажала успіхів у навчанні і всіляких гараздів:

— Знають дівчата, яких співати пісень. Ви примусили нас сміятися і сумувати, над чимось задуматися, а це ознака того, що ви вже справжні артисти.

Після завершення виступів учні музичної школи вручали бандуристкам квіти. Хто знає, можливо, побувавши на цьому півторагодинному концерті та захопившись майстерністю юних артисток, хтось із вихованців школи також захоче серйозно пов’язати своє життя з музикою.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації