Вхід | Реєстрація

Запит на інформацію

За одинадцять місяців 2012 року до Кременчуцької ОДПІ надійшло 270 письмових звернень громадян.

Керівництвом Кременчуцької ОДПІ проведено 34 особистих прийоми. Щодо запитів на інформацію, - їх з початку року до Кременчуцької ОДПІ надійшло 68, з них 28 від юридичних осіб та 40 від фізичних осіб.

Якщо у платника податків виникають проблемні питання, клопотання, пропозиції щодо своєї діяльності та діяльності податкової інспекції або ж  необхідність в отриманні інформації, що стосується компетенції органу державної податкової служби, такий платник може скористатися правом на звернення або правом доступу до публічної інформації.

Відмінності цих двох прав викладені у Законах України “Про звернення громадян” від 2 жовтня 1996 року №393/96-ВР та “Про доступ до публічної інформації” від 13 січня 2011 року №2939-VI.

Звернутися до органу державної податкової служби платник податків може як усно так і письмово. Так, лист із запитом, проханням чи пропозицію громадянину слід надіслати за адресою Кременчуцької ОДПІ: 39600, м. Кременчук, вул. Красіна, б. 76.

В усному порядку реалізація права на звернення здійснюється керівним складом органу державної податкової служби на особистому прийомі в установлені дні та години. Попередній запис на прийом до того чи іншого керівника (в залежності від змісту питання, що виникло у особи, що звертається) здійснюється за 5 робочих днів до, визначеного графіком, дня прийому.

В телефонному режимі запис проводиться за номером в м. Кременчуці 74-18-38.


Автор: Відділ забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2012, 15:54 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації