Вхід | Реєстрація

Свято Доброти до дня Святого Миколая

Свято Доброти до дня Святого Миколая

19 грудня у Новосанжарському районному буднику дитячої та юнацької творчості відбулося районне свято Доброти до дня Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під звуки новорічної музики, діти із сяючими очима повними радості, заходили до святково прикрашеної зали у якій приємно пахло ялинкою. Отримавши подарунок від Святого Миколая, надані райдержадміністрацією, діти займали місця в залі.

Розпочалося свято з вистави про історію та традиції святкування дня Святого Миколая. Вихованці театральної студії «Прем’єра» Новосанжарського районного БДЮТ (керівник Бабенко А.О.) розповіли, що Святий Миколай, у супроводі янголят, вночі з 18 на 19 грудня сходить із небес до українських діточок і розносить для всіх чемних і слухняних свої гостинці, а бешкетникам різочку. По закінченню вистави до дітей з вітальними словами звернулися заступник голови райдержадміністрації Іван Олексійович Солодовник, заступник начальника відділу освіти Тамара Миколаївна Кусайко та помічникконсультант народного депутата України О. В. Лелюка Григорій Степанович Перерва. Гості побажали дітям благодаті, добробуту, гарного настрою, миру, злагоди, душевної величі та непохитної віри в кращий завтрашній день.

Та на цьому свято не закінчилося. Для дітей була проведена святкова безпрограшна лотерея завдяки якій ніхто з дітей не залишився без подарунка, ігри та святковий концерт який підготували ансамбль «Посмішка» Новосанжарського районного БДЮТ (керівник Шіпова В.Д. )та «Веселка» Новосанжарського НВК (керівник Рябуха Н.Г.). Призи для лотереї та ігор люб’язно надав настоятель СвятоТроїцької церкви отець Олексій. На цьому концертна програма закінчилася та свято для дітей продовжилося у Новосанжарському НВК, де за підтримки народного депутата України Олексія Володимировича Лелюка, було організовано святковий фуршет.
Тож нехай цим діткам Святий Миколай допомагає у скрутні хвилини, приносить їм здоров’я та радість, і нехай його ласка, як ласка Божа супроводжує їх все життя.


Автор: Бабенко А. О.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації