Вхід | Реєстрація

26 грудня відбудуться третє пленарне засідання ХХІІІ сесії Автозаводської районної ради

26 грудня відбудуться третє пленарне засідання ХХІІІ сесії Автозаводської районної ради

26 грудня відбудуться третє пленарне засідання ХХІІІ сесії Автозаводської районної ради м.Кременчука. Перед початком засідання, яке заплановане на 15.00, пройде депутатський семінар, в ході якого буде детально розглянутий проект бюджету Автозаводського району на 2013 рік. Це питання стане головним на сесійному засіданні райради. Крім того, депутати затвердять план роботи районної ради на 2013 рік, заслухають звіт про хід виконання повноважень службою у справах дітей, та розглянуть питання щодо передачі до комунальної власності міста нерухомого майна по вулиці Лізи Чайкіної,35. Приміщення колишнього дитячого садка останні роки використовувалося Кременчуцьким інститутом Дніпропетровського університету ім. А.Нобеля для навчання студентів, але з вересня поточного року навчальний заклад від нього відмовився. 30 жовтня Автозаводська райрада запропонувала прийняти це приміщення до комунальної власності області з тим, щоби передати його Кременчуцькому педагогічному училищу. Проте, Полтавська обласна рада такої зацікавленості не виявила, і тому 18 грудня те рішення райради було визнано таким, що втратило чинність. Після передачі приміщення планується використовувати для організації притулку безхатченків.

На сесії також буде розглянута низька земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 22-х земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, про передачу в оренду 3-х земельних ділянок для житлового будівництва та ведення садівництва, про безоплатну передачу у власність громадян 9-ти земельних ділянок для будівництва та експлуатації індивідуальних гаражів та інші.

Проекти рішень, що виносяться на сесію, депутати вже обговорили на засіданнях постійних депутатських комісій. Всього на розгляд сесії виноситься 12 питань.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 грудня 2012, 11:19 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації