Вхід | Реєстрація

26 грудня Автозаводська райрада Кременчука прийняла бюджет району на 2013 рік

Відразу після затвердження бюджету м.Кременчука на 2013 рік, Автозаводська районна рада 26 грудня затвердила районний бюджет на наступний рік. Загальний обсяг доходів та видатків районного бюджету визначений у розмірі майже 177,3 млн.  грн. З них субвенція з державного бюджету на різні соціальні програми складає 159,1 млн. грн., дотація з міського бюджету на виконання повноважень районної ради – 13,6 млн. грн., субвенція з обласного бюджету на утримання Центру соціально-психологічної реабілітації дітей – 1,9 млн. грн. Ще 1 млн. грн. міська рада надає Автозаводській райраді на створення регіонального ландшафтного парку «Кагамлицький». А власні надходження райради від здачі в оренду приміщень та продажу путівок у СОК «Супутник» складають близько 1,5 млн. грн.

Найбільша субвенція – 159,1 млн. грн., виділяється з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми та дітям-інвалідам у сумі 105,8 млн. грн., на надання житлових субсидій населенню – 40,6 млн. грн., на надання передбачених законом пільг – 12,5 млн. грн. та інші потреби. Її розмір на 18,4%  (24,7 млн. грн.) більше, ніж торік.

На утримання закладів фізичної культури, спорту, освіти (СОК «Супутник», ДЮСШ №2, ЦФЗН «Спорт для всіх») у 2013 році передбачено 2,3 млн. грн. На благоустрій території району при потребі у 7 млн. грн виділено 400 тис. грн., що дещо менше ніж торік. Ці видатки будуть використані на покіс бур’янів та прибирання місць загального користування. Ще 100 тис. грн. сплановано на попередження надзвичайних ситуацій – знесення аварійних дерев, ліквідацію підтоплень та інших стихійних явищ. 230 тис. грн. в районному бюджеті заплановані на охорону парку Миру та оснащення приміщення під Гонгом Миру під музей.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2013, 17:21 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації