Вхід | Реєстрація

Депутати встигли прийняти бюджет і продати землю

На останню у минулому році сесію міськради було винесено з десяток питань, найголовніше з яких — затвердження міського бюджету.

Можна сказати, що для кобеляцької міськради 2012 рік закінчився більш-менш успішно. Навіть безпристрасна природа і та поставилась до Кобеляк із якоюсь незрозумілою поблажливістю. У той час, коли всю Україну закидало снігом, замітало хутровинами, спричинюючи ледве не транспортний колапс, у нас всього було в міру. За перший зимовий місяць комунальникам і напружуватись особливо не довелося. На дорогах міста працювали лише чотири трактори «Міської сервісної служби». А за три дні снігопаду комунальники використали лише чверть річного запасу піску і солі.

Можливо, саме через це остання у минулому році сесія міськради пройшла швидко і спокійно. Депутати навіть встигли «на коня» поповнити кобеляцьку скарбничку майже сотнею тисяч гривень. Вони продали полтавському підприємцеві 0,0269 гектара землі за 121050 гривень. На цій ділянці знаходиться магазин «Євросєть». Вартість однієї сотки склала 450 гривень.

Крім того, міські обранці змінили розмір батьківської плати за перебування дітей у кобеляцьких дошкільних навчальних закладах. У 2013 році батьки платитимуть 4,5 гривні в день.

Міський кошторис на 2013-ий рік затверджений небувало високий. Він має становити 7192862 гривні. Це майже на мільйон більше, аніж у надуспішному минулому році. Більше ніж половину з цієї суми, а саме 4 мільйони 172 тисячі 507 гривень, використають на утримання дитсадків. У добрий мільйон обійдеться громадянам й існування самої міської ради. На дороги заплановано витратити 425 тисяч гривень, на житлово-комунальне господарство — 1359764 гривні.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2013, 15:20 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації