Вхід | Реєстрація

П’яний чоловік порвав дружині зв’язки

4-го січня до Новосанжарського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл району. Вона повідомила, що на неї накинувся чоловік та завдав їй тілесних ушкоджень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонерів зустріла сама жінка, яка телефонувала до райвідділу, та її чоловік, який уже втратив свій запал. Як з’ясувалося, того дня він перебрав зайвого. Повернувшись додому, почав з’ясовувати стосунки із дружиною. Словесні аргументи видались йому непереконливими, тоді чоловік схопив жінку за руку і щосили смикнув. Та так, що після огляду медиком у неї констатували розрив зв’язок. Раніше чоловік уже мав у своєму «послужному списку» скоєння подібного правопорушення. Своїй першій жінці він під час сварки… зламав руку. За що отримав покарання у вигляді виправних робіт.

Цього разу чоловік свою провину визнав повністю і у скоєному покаявся. Не дивлячись на це, проти нього порушена кримінальна справа за статтею 125 Кримінально-процесуального кодексу. За її санкцією чоловік може отримати рік виправних робіт або обмеження волі на строк до двох років.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2013, 15:42 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації