Вхід | Реєстрація

Оце так погуляли

Оце так погуляли

Кілька раніше судимих кобелячан своєрідно вирішили відзначити новорічні свята. Це святкування може закінчитися для них тюрмою.

Є така відома блатна пісня зі словами: «Недолго музыка играла, недолго фраер танцевал». Напевне, саме ними керувались двоє жителів Кобеляк, відзначаючи новорічні свята. Чоловіки ці мали досить специфічну біографію, більшість сторінок якої тісно пов’язані з перебуванням у місцях позбавлення волі. Один із них за своє сорокарічне життя встиг там побувати два рази. Другий - аж п’ять.

Повернувшись після чергової «ходки» у рідні Кобеляки, чоловіки не покаялись, а продовжували вести спосіб життя, далекий від зразкового. Одного дня вони зустріли в райцентрі свого знайомого (жителя Біликів). Той нещодавно також повернувся. Але не з «зони», а з заробітків у Росії. Чоловік мав із собою певну суму грошей і на свою біду вирішив пригостити знайомих. Як і годиться, випили та закусили. А далі нашим «героям» захотілось продовження свята за чужий рахунок. Поїхали у Білики, погуляли й там. Потім у «мецената» раптово зникло бажання фінансувати своїх сумнівних знайомих. А вони все не могли зупинитись. Для заохочення свого благодійника вони застосували фізичну силу, погрози і навіть ніж. Після цього забрали у нього банківську картку, «вибили» пін-код і зняли у банкоматі шістсот гривень. Після цього гулянка продовжилась у Полтаві. У кінці-кінців компанія повернулась у Кобеляки і «спонсору» вдалося позбавитися опіки своїх співпляшників. Ті банально поснули, утомлені алкоголем.

Через день чоловік прийшов у Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ із відповідною заявою. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 частини 2 Кримінального Кодексу України «Грабунок групою осіб». Далі, швидше за все, бажання погуляти за чужий рахунок закінчиться для його любителів черговою «ходкою». Можливо, й років на вісім.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2013, 10:50 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації