Вхід | Реєстрація

«Прапоряни» — найкращі у волейболі

«Прапоряни» — найкращі у волейболі

12 січня в спорткомплексі «Іскра» та спортивних залах Кобеляцької ЗОШ №2 та Кобеляцького аграрного ліцею відбулися змагання першості району з волейболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад, у яких прийняло участь 20 команд. Вони були розподілені на дві ліги. У першій лізі змагалися команди «Прапор» с. Підгора, с. Радянське, с. Дашківка, с. Червоні Квіти, с. Бутенки, с. Орлик, с. Рибалки та смт. Білики, які були розподілені між  собою на дві групи.

Після проведених ігор у І лізі було зафіксовано такі результати: с. Рибалки — с. Бутенки — 2:0, с. Дашківка — с. Червоні Квіти — 0:2, смт. Білики — с. Орлик — 1:2, «Прапор» — с. Радянське — 2:1, с. Бутенки — с. Орлик — 2:0, с. Червоні Квіти — с. Радянське — 0:2, с. Рибалки — смт. Білики — 2:1, с. Дашківка — «Прапор» — 0:2, смт. Білики — Бутенки — 0:2, «Прапор» — с. Червоні Квіти — 2:0, с. Орлик — с. Рибалки — 1:2, с. Радянське — с. Дашківка — 2:0. У підсумку 4 місце посіла команда з с. Бутенки, 3-є — збірна с. Радянське. У фінальному матчі команда «Прапор» у напруженій боротьбі здолала минулорічного чемпіона району команду з с. Рибалки з рахунком 2:1.

У другій лізі команди були розподілені на 4 групи по 3 команди. Результати ігор: (І група) с. Світлогірське — с. Шенгури —0:2, «Динамо» — с. Світлогірське — 2:0, с. Шенгури — «Динамо» — 0:2; (ІІ група), с. Котовське — с. Кірове — 2:0, с. Озера — с. Котовське — 0:2, с. Кірове — с. Озера 0:2; (ІІІ група) с. Іванівка — с. Мідянівка — 2:0; (ІV група) с. Сухинівка — «Ліцей» — 2:0, с. Дрижина Гребля — с. Сухинівка — 0:2, «Ліцей» — с. Дрижина Гребля — 2:0 . Після закінчення матчів у підгрупах відбулися півфінальні поєдинки між командами с. Іванівка — «Динамо» — 1:2, с. Котовське — с. Сухинівка — 2:0. У підсумку 4 місце зайняла команда с. Сухинівка, 3-є посіла збірна с. Іванівка. У матчі за перше місце в другій лізі зустрілися команди «Динамо» (м. Кобеляки) та с. Котовське. Перемогу у цьому протистоянні здобула команда «Динамо» з рахунком 2:1.

Переможці та призери змагань кожної ліги були нагороджені грамотами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2013, 13:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації