Вхід | Реєстрація

Отримати електронний цифровий підпис можна у податковій Кременчука

Для подання податкової звітності “електронним зв’язком” одного підключення до мережі Інтернет не достатньо. Відомо, що будь-який документ завіряється підписом особи, яка його надає. Такий самий порядок надання має і електронна звітність, і підписи в ній також проставляються електронні, які (для збереження конфіденційності користувача) шифруються спеціальним електронним ключем.

З 10 січня 2013 року в приміщенні Кременчуцької ОДПІ за адресою: м. Кременчук, вул. Жовтнева, б. 43, кім. 205 розташовано Управління сертифікованих ключів Інформаційно-довідкового Департаменту ДПС України, яке безоплатно  надає посилені сертифікати відкритих ключів.

Управління з видачі безкоштовного електронного підпису працює з 9.00 до 19.30 год. щодня (у п’ятницю з 9.00 до 18.15 год.),  крім суботи та неділі. Тут платник податків може безкоштовно отримати  електронні ключі цифрового підпису для подання звітності мережею Інтернет.

Для отримання сертифікату відкритого ключа платнику податків необхідно надати визначений перелік документів. Він є різним для юридичних та для фізичних осіб.

Докладну інформацію нададуть телефонами м. Кременчука: (05366) 2-24-17 або 2-52-18.


Автор: Управління сертифікації ключів Інформаційно-довідкового Департаменту ДПС України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2013, 13:57 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації