Вхід | Реєстрація

Розподіл мисливських угідь продовжується

Розподіл мисливських угідь продовжується

Мисливці частини сіл Новосанжарщини хочуть створити спільну організацію з сусідами з Кобеляцького району.

Про такий намір заявили любителі полювання із Попового, Шовкоплясів, Козубів та Великого Кобелячка. Незадоволені нинішнім становищем в УТМР, новосанжарці хочуть передати свої мисливські угіддя до нового товариства, яке створює землевласник із Марківки Кобеляцького району Віталій Біланенко.

У Поповому вже відбулася сесія сільської ради, на якій місцеві депутати проголосували за передачу угідь новоствореному товариству. На черзі — така ж сесія у Великому Кобелячку. Проте, розділяють намір мисливців відділитися у окреме господарство не всі. Так, 22 січня у Великому Кобелячку відбулася зустріч місцевих мисливців із директором держлісгоспу Василем Красюком. Учасників зустрічі переконували не поспішати із відділенням угідь, а приєднатися до мисливської організації лісового господарства.

Як повідомив нам один з учасників зустрічі, мисливці таки настояли на своєму. І тепер чекають лише сесії у Великому Кобелячку, щоб офіційно передати землю новоствореній мисливській організації.

— Ми спочатку хотіли приєднатися до «Ремеза» з Решетилівського району. Але там ми не дуже потрібні, — пояснив мисливець. — Тепер хочемо об’єднатися із Марківкою. Будемо самі господарювати і організовувати полювання для себе, для простих мисливців.

Нагадаємо, що іншими претендентами на мисливські угіддя Новосанжарського району є ГМРТ «Кречет», Новосанжарський УТМР та лісове господарством.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2013, 15:34 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації