Вхід | Реєстрація

Вводимо РРО нового покоління

Вводимо РРО нового покоління

З 1 січня 2013 року для суб’єктів господарювання стає обов’язковим подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій до органів державної податкової служби в електронному вигляді.
Вказаний сервіс значно спростить для підприємців процес формування та надання звітності. Він також знизить корупційні ризики за рахунок зменшення прямого спілкування представників бізнесу зі співробітниками податкової. Крім того, надасть можливість скоротити кількість перевірок суб’єктів господарювання за рахунок застосування дистанційного контролю.

Про основні аспекти РРО нового покоління говорили податківці Кременчука з платниками податків, які використовують у своїй діяльності касові апарати та центрами сервісного обслуговування на зустрічі, яка відбулась у вівторок в Кременчуцькій ОДПІ.

Коментуючи прийняття рішення щодо необхідності проведення зустрічі, заступник начальника Кременчуцької ОДПІ Олександр Палій підкреслив: «Податкова є тепер сервісною службою, яка створена і працює для надання платникам послуг, пов’язаних з адмініструванням податків і зборів. І як будь-яка інша установа, що діє в сфері послуг - має забезпечувати тісний зворотній зв'язок з клієнтами. А це означає, що по-перше, ми маємо знати ставлення  платників податків по кожному сервісу, що ми запроваджуємо; по-друге - оперативно реагувати на побажання та зауваження платників податків по кожному заходу, що ми проводимо».


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2013, 11:51 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації