Вхід | Реєстрація

Як підібрати подарунок на 8 Березня

Як підібрати подарунок на 8 Березня

Напередодні 8 Березня не тільки чоловіки, але й жінки зіштовхуються з однаковою проблемою — вибір подарунка.

Які подарунки дарують жінкам на 8 Березня? Думаю, що це питання, як ніколи актуальне сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня! Якщо виходити з проведених соціологічних опитувань, то найпопулярнішими подарунками до 8 Березня є різні корисні дрібниці: манікюрні набори, кухонне приладдя та інше.

Наступним варіантом подарунка є косметика та парфумерія. І, звичайно ж, усі жінки без виключення в цей день бажають отримати в подарунок квіти, а також квитки в театр, кіно або поїздку на відпочинок. У перелік подарунків входить і побутова техніка. Крім того, можливі такі подарунки як годинник і прикраси. А найбільш непопулярними подарунками на 8 Березня стали книги, диски з музикою та фільмами. Колегам по роботі подарують, скоріше за все, сувеніри, м’які іграшки чи цукерки. У багатьох фірмах практикують подарунок «преміальні в конверті».

8 Березня — один з небагатьох днів, який об’єднує всіх жінок. А чоловіків у цей день згуртовує проблема придбання подарунків. У різних країнах це свято відзначають по-різному. Десь немає такої традиції зовсім, але в нашій країні 8 Березня — це національне свято з багаторічними традиціями. Для нас — це свято весни. У цей день перед чоловіками постає важливе питання про придбання подарунка, тому що 8 Березня кожна жінка чекає хоча б невеликого букетика.

Отже, давайте розберемося в подарунках, що ж і кому дарувати. Наприклад, косметика і парфумерія. Вибираючи цю область подарунка, чоловік купує найчастіше парфуми. Для нього це простіше. Можна вибрати модну й дорогу марку, а з кольором, наприклад, помади або лаку, можна не вгадати.

Складається цікава ситуація з прикрасами. З опитувань видно, що більшість жінок не відмовилися б від такого подарунка на 8 Березня як обручка, ланцюжок або кольє з браслетом. А ось із чоловіків дуже мало хто збирається дарувати прикраси. Вони чомусь вважають, що такий подарунок — знак якогось особливого ставлення або просто не готові до значних фінансових витрат.

Далі в списку подарунків йде побутова техніка. Це, звичайно, прекрасний подарунок для вашої дружини, навіть якщо вона чекала чогось іншого, більш романтичного, усе одно залишиться задоволена. А ось дівчині навряд чи припаде до душі такий подарунок, у її плани, можливо, не входить користуватися, наприклад, пилососом у вашій квартирі.

Наступним варіантом подарунка може стати одяг, але тут виникає проблема. Навіть якщо чоловік має уявлення про смаки своєї подруги, то вгадати все одно важко. І тому чоловіки зазвичай дотримуються такої позиції, що жінка все одно вибере для себе краще. Ґрунтуючись на цьому, він дарує просто гроші, але погодьтеся, це зовсім не романтично, особливо в такий день.

Хочеться нагадати чоловікам, що для жінки свято 8 Березня — це дуже важливий день і в цей урочистий момент їй хочеться романтики. Тому намагайтеся не бути банальними. Подаруйте величезний букет або невеликий, але ніжний, запросіть у театр, на романтичну весняну прогулянку вдвох, можна влаштувати вашими руками романтичну вечерю, іншими словами, подаруйте жінці свою увагу й любов. У цей день жінкам хочеться відчути себе королевою і, звичайно, бути коханою.

Порада чоловікам: якщо вас оцінюють лише з точки зору вартості піднесеного подарунка, то, можливо, треба переглянути не ставлення до подарунка, а до тієї, що знаходиться поруч з вами?

Зробіть маленьке свято для своєї коханої, чи хоча б влаштуйте вихідний, віддайтеся їй сьогодні цілком і повністю, по-можливості виконуйте забаганки своєї половинки.

Букет ніжних весняних квітів і чашка кави в ліжко не будуть зайвими ніколи, особливо в жіноче свято. На додаток до цього, здивуєте кохану красиво упакованим подарунком.

Сильний ефект справляє подарунок, упакований у коробку й оформлений великим і яскравим бантом. А ось що подарувати дівчині на 8 Березня — обирайте самі. Станьте чарівником у цей день і постарайтеся обрати для своєї коханої найкращий варіант із запропонованих нижче ідей.

 

5 ідей подарунку коханій жінці на 8 Березня

1. Гарна білизна буде оцінена будь-якою жінкою, адже особливо приємно отримати такий подарунок від коханого чоловіка, а ще приємніше буде його носити, знаючи про те, що вибирали його саме ви.

2. Ніжний парфум також буде прихильно сприйнятий. І навіть якщо ви трохи не вгадаєте аромат — нічого страшного. Доведено, що більшість жінок віддають перевагу ароматам, які подобаються їх чоловікам, і з часом повністю змінюють свої смаки. Тільки вибирайте такий подарунок ретельно: визначаючись з ароматом, уявіть кохану. Серце обов’язково підкаже вам правильний варіант.

3. Прикраси — це «хвороба» жінок, тому такий подарунок ніколи не буде зайвим. Ваша кохана обов’язково буде з задоволенням його носити. У цей день необов’язково дарувати прикраси з дорогоцінних металів, цілком може підійти якісна і красива біжутерія. Підвіска на мобільний телефон, як варіант.

4. Жіночі аксесуари, такі як гаманець, маленька вечірня сумочка або годинник, принесуть радість будь-якій дівчині. Так як гардероб жінки доволі широкий, у ньому завжди знайдеться місце для усіляких миленьких штучок, які ви їй подаруєте.

5. Головне, вирішуючи питання, що подарувати дівчині на 8 Березня, уникайте так званих «корисних» речей. Фени, праски, сковорідки, так само як мило й шампуні, більше підійдуть для подарунка мамам і бабусям. А ось річна підписка на улюблений журнал вашої дівчини або абонемент у фітнес-клуб будуть цілком прийнятні.

Ось бачите, усе просто. Головне — зробити цей день казковим. Зробіть так, щоб прокинувшись 8 Березня і вдихнувши аромат від подарованих вами кольорів, відчувши вашу ласку і турботу, кохана сказала: «Життя таки прекрасне!»


Автор: За матеріалами інтернет-видань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2013, 09:28 | Полтавщина | Суспільство
1. Sasha434 / 2 травня 2017, 17:38
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Адекватник / 2 травня 2017, 20:36
1.Sasha434
«Усі чоловіки з усіх країн світу на свято восьмого березня »

Чо то не доганяю. Кричали, що ніде в світі 8 березня не святкують, а тепер вже святкують.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації