Вхід | Реєстрація

«Материнка» та «Паросток» стали переможцями екологічного конкурсу

«Материнка» та «Паросток» стали переможцями екологічного конкурсу

14 лютого у Новосанжарському БДЮТі відбувся зональний етап районного конкурсу-огляду учнівських екологічних агітбригад та театрів. Усього в конкурсі взяли участь 23 загальноосвітні школи району.

Розпочався конкурс із виступу екологічного театру «Материнка» Новосанжарського НВК. Учасники показали цікаву «квіткову» виставу. Кожен із них представляв якусь польову квітку, розповідав про її особливу красу, лікувальні властивості, користь для людей.

Досить оригінальним виступом у вигляді репортажу «Кунцівські сільські новини» (скорочено КСН) відзначились учні Кунцівської школи. Під коментарі ведучої на імпровізованому екрані з’являлися фотографії з життя села. Ішлося, зокрема, про діяльність добровольців, здебільшого учнів школи, які активно дбають про чистоту вулиць, парків, саджають дерева та квіти, а потім дбайливо за ними доглядають.

Учні Полузірської школи, окрім гарно підготовленого цікавого виступу, подарували членам журі та присутнім у залі пакуночки із насінням чорнобривців, закликаючи приєднатися до екологічної акції «Чорнобрива Україна».

Усього в конкурсі-огляді учнівських екологічних агітбригад та театрів взяли участь 23 загальноосвітні школи району. Переможцем у номінації «Екологічна агітбригада» стала агітбригада «Паросток» Полузірської ЗОШ, ІІ місце посіла агітбригада «Сім’я тополина» Сухомаячківської ЗОШ, ІІІ — агітбригада «Екос» Руденківської ЗОШ.

У номінації «Екологічний театр» переможцем став театр «Материнка» Новосанжарського НВК, друге місце зайняв театр «Паросток» з Драбинівського НВК, третє — «Сполох» Малоперещепинської ЗОШ. Дипломами відділу освіти за високий рівень майстерності виступу та оригінальність художнього оформлення нагородили екологічні агітбригади та театри Нехворощанської, Соколовобалківської, Супротивнобалківської, Кустолівської, Кунцівської та Зачепилівської загальноосвітніх шкіл.

Переможці районного етапу агітбригада «Паросток» та екологічний театр «Материнка» готуються захищати честь своїх шкіл та району загалом на обласному етапі конкурсу-огляду. Тож побажаємо їм успіху.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації