Вхід | Реєстрація

Сміх та сльози святкового концерту

Сміх та сльози святкового концерту

Напередодні 8-го березня у Новосанжарському Центрі культури та дозвілля відбувся святковий концерт, приурочений Міжнародному жіночому дню. На ньому, окрім чудових пісень і гарного святкового настрою, новосанжарським жінкам презентували грамоти та квіти.

Поки глядачі розміщуються в залі, організатори за допомогою слайд-проектора показують фотознімки жінок нашого району. Далі на адресу всіх присутніх представниць прекрасної статі лунають теплі слова привітань від голови РДА Сергія Шовкопляса та голови районної Ради Володимира Левицького. Після привітань на сцену по черзі запрошують жителів, здебільшого жінок, із Нових Санжар та району, які впродовж минулого року брали активну участь у житті району. Кожну з них нагороджують грамотою та квітами.

На продовження свята на сцені з’являється Віталій Підопригора із піснею «Мама», деякі жінки в залі починають втирати сльози, викликані задушевними словами пісні. Далі глядачів радують своїми номерами Малосолонцівський вокальний ансамбль, дитячий танцювальний колектив «Ластівка», жіноче тріо «Чарівниця». У виконанні сімейного дуету Ольги Кулак та її сина Михайла лунає по-материнському ніжна пісня під назвою «Мама». Виконавців зі сцени проводжають бурхливими оплесками. Потім Оксана Удовіченко акапельно співає українську народну пісню «Вербовая дощечка». Згодом на сцені з’являється вокально-хореографічний колектив «Вербиченька» з низкою українських пісень. У виконанні учасниці цього колективу Вікторії Середи лунає пісня «Ой ходила дівчина». Несподівано у перерві між піснями звідкись доноситься запальна мелодія троїстих музик. Це сухомаячківські музиканти вирішили зробити глядачам несподіваний сюрприз, з’являються не так, як інші артисти, — із-за куліс, а заходять у вхідні двері і проходять до сцени концертним залом, щоб продовжити свій виступ разом із колективом «Вербиченька». Своїми щирими веселощами вони викликають у присутніх неабиякий шквал емоцій і, звичайно, бурхливі оплески.

Наступні музичні дарунки лунають від дуету Інни Синягівської та Оксани Таран, Ірини Тернової, Олени Мостової та наймолодшої виконавиці Анастасії Єрофеєвої. Пісня «Ух ты, мы вышли из бухты» у виконанні тріо «моряків», буквально зриває зал. Глядачі довго аплодують і не хочуть відпускати хлопців зі сцени, вимагаючи заспівати на біс, ведучим нічого не залишається, як покликати їх знову. Хлопці виходять на сцену, але не співають, а лише дякують і вклоняються присутнім. На продовження концерту лунають пісні у виконанні Анни Бурди, Іванни Полухіної, Любові Марусич. Для всіх присутніх у залі мам звучить у виконанні маленької співачки Валерії Яценко композиція «Мамині долоні». А на завершення святкового концерту на сцені з’являється Сергій Бабенко з піснею «Я люблю Україну».
Концерт закінчується. Жінки залишають зал, обговорюючи побачені виступи і почуті пісня. Судячи з почутих вражень, концерт прекрасній половині сподобався. І більшість жінок пішли додому у піднесеному святковому настрої.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Грамотність / 18 березня 2013, 09:12
А пісню "Вербовая дощечка" Оксана Удовівченко виконувала під музичний супровід.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації