Вхід | Реєстрація

У Красному вибирали юну красуню

У Красному вибирали юну красуню

Цього року в селі Красне відсвяткували 8 Березня так, що запам’ятається надовго.

А допомогли в цьому незрівнянні маленькі красуні, мамині перлинки, бабусині янголятка, татусеві зірочки, які змагалися за титул «Міні Міс Красняночка». Одним словом, це наші конкурсантки: Софія Івашко, Катерина Стадник, Анастасія Бандурова, Владислава Крайник і Катерина Скорик. Галантний Станіслав Скорик та чарівна Тетяна Брехар були неповторними ведучими і супутниками всього дійства.

«Кожній бабусі за серце її,

Що віддає онукам.

Кожній матусі за душу її,

Що віддає дітям.

Велике спасибі за все у житті:

За руки, за ласку, за ніжні пісні…» — такими словами розпочали урочисте відкриття конкурсної програми. А сам конкурс складався з чотирьох завдань, після кожного з яких журі виставляло оцінки. До його складу ввійшли: Анна Зайченко, сільський голова, Ірина Письменна, завідуюча дитячим садком «Малятко», Наталія Ярина, директор Красненської ЗОШ І-ІІ ступенів, Аліна Гармаш, член виконкому сільської ради та гостя свята Світлана Шерстюк.

Перше завдання носило назву «Привітання». Тут учасниці, одна краще за іншу, засобами поетичного слова та запальної пісні познайомилися з присутніми, розказали про свою родину, відкрили свої таємниці, мрії. Початок виявився хорошим та багатообіцяючим. За нього всі учасниці отримали «відмінно».

Наступне завдання називалося «Я вітаю маму». І наші юні красуні виявили безмежну любов, старання, повагу, добро до своїх матусь, чим до сліз розчулили публіку. Надзвичайно вразили чуйні слова, які лунали з вуст дітей. Усе було урочисто й дуже трепетно. Донечки вітали посмішками, вміннями і стараннями: Софійка запалила вогонь, який передався від свічок до сердець, Влада зняла зірочку з неба, яку піднесла в дарунок мамі, Настя несла стільки ніжності для найдорожчої людини, Таня подарувала листівку святкову, Катруся — пиріг і квіти, що виготовила своїми руками.

Найцікавішим виявилося завдання «Творче». У ньому учасниці розкрили свій потенціал, творчу натуру, талант і вміння творити.

Не буде помилкою твердження, що всі виступи були артистичними. Задоволення від них отримували і глядачі, і учасниці. Номери художньої самодіяльності були неповторними і своєрідними: у Софії — танок, граційний, яскравий; у Влади — монолог з природою, квітами, звернений до села; у Тетяни — лунка і патріотична пісня; у Насті — інсценування казки «Про рибака та рибку» на сучасний лад; у Каті — ляльковий театр за мотивом улюбленого мультфільму «Маша і Ведмідь».

Атмосфера в залі була дружньою, оплески нагрівали повітря. Далі було завдання «Я і моє майбутнє». На перший погляд воно здавалося складним, так як учасниці повинні були уявити своє майбутнє і переконати журі, що саме ця мрія стане реальністю через 15 років. Але ви навіть не уявляєте, які цікаві історії приготувати конкурсантки! Це треба було тільки бачити. Які перевтілення! Які костюми! Які декорації!

Софія заводила трактор і славила хліборобську працю. А допомагав їй у цьому дідусь Іван Гриценко жартівливо, затійливо і артистично!

Таня пародирувала присутніх уміло, завзято, весло! Вона ще раз переконала всіх у вмінні співати. Настя оволоділа перукарським мистецтвом, з гумором презентувавши зачіски.

А Влада, про що говорить уже її ім’я, йшла до влади, у Верховну Раду, артистично виступала з трибуни. Уявіть! На сцені справжня леді-депутат! Ну, а Катруся, яка мріє, як і мама, бути вчителькою, завершила програму запальною інсценізацією педагогічної долі й завела глядачів танком під пісню групи «Тік» «Вчителька», яку виконав її брат Станіслав.

На такій високій ноті завершилися етапи змагання та відбулось урочисте нагородження. Титули були наступні: «Міні Міс Артистичність» отримала Софія Івашко, «Міні Міс Голос» — Тетянка Стадник; «Міні Міс Ніжність» — Анастасія Бандурова; «Міні Міс Грація» виборола Владислава Крайник, а Катерина Скорик стала «Міні Міс Глядацьких симпатій».

Та найважче було визначити «Міні Міс Красняночку», бо кожна з учасниць гарна, талановита, розумна і гідна цього титулу. Як сказала сільський голова Анна Іванівна: «У нас можна все! І перших місць буде два!» Отже, переможницями конкурсу стали Катерина Скорик і Софія Івашко, які відповідно отримали корону та стрічку «Міні Міс Красняночка». І почалось: привітання, сльози, квіти…

Та ніхто з учасниць не був обділеним: кожній — стрічка, велика м’яка іграшка в подарунок, оберемки квітів і батьківська любов. Останнє — найголовніше для дитини. Бо кожному найкраща своя донька і вже тому вона є переможницею.

Такий конкурс у нас був уперше. Об’ємна, довготривала підготовка під керівництвом Лесі Анурової, нового завідуючого клубом, дала позитивний творчий результат.

Це незабутнє, урочисте свято не відбулося б без допомоги спонсорів. Слова подяки Красненській сільській раді, ПП В. і. Семиног, ПП О. В. Славянському і особисто сільському голові Анні Зайченко.


Автор: З повагою і вдячністю, батьки учасниць конкурсу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2013, 13:02 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації