Вхід | Реєстрація

У Старих Санжарах будуть позачергові вибори

Сільський голова Віктор Плескач, якому депутати місяць тому хотіли висловити недовіру, вирішив сам піти з посади.

Близько місяця тому на сторінках нашого тижневика виходили два матеріали про сесії сільської ради у Старих Санжарах. Тоді депутати місцевої ради хотіли висловити недовіру голові сільської ради Віктору Плескачу. Але протягом двох пленарних засідань так цього і не зробили. На останній сесії, про яку ми писали, — 29-го січня — питання недовіри зняли з порядку денного. Напевно, через виступ сільського голови, який запевнив колег-депутатів у бажанні надалі працювати разом із ними. Тоді він пообіцяв разом вчити закони, виправляти помилки і у подальшому не допускати порушень.

Минуло півтора місяці. І зі Старих Санжар не зовсім очікувано надійшла нова інформація: Віктор Плескач склав повноваження сільського голови і відійшов від справ. Цю ж інформацію нам незабаром підтвердила секретар сільської ради Неля Жолоб. З нею ми поспілкувалися після чергової сесії районної ради.

— Сільський голова написав заяву і попрохав розглянути її без його присутності. Ми хотіли провести сесію ще 21-го лютого. Але Віктор Плескач на той час ще перебував на лікарняному, тому депутати не захотіли голосувати з цього питання. Дочекалися, доки він вийде. Щоб не було ніяких юридичних проблем. 28-го ми знову зібрали сесію. Голови не було, але з лікарняного він уже вийшов. Його заяву зачитали, депутатам запропонували проголосувати. 13 було «за», 1 — «утримався».

На сьогодні обов’язки сільського голови у Старих Санжарах виконує саме секретар сільської ради Неля Жолоб. Вона ж повідомила, що місцева громада вже звернулася до Верховної Ради із клопотанням призначити позачергові вибори до сільської ради.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2013, 16:26 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації