Вхід | Реєстрація

Полтавська «Свобода» захистила 2 лікарні в Полтавському районі

Полтавська «Свобода» захистила 2 лікарні в Полтавському районі

15 березня 2013 року відбулася сесія Полтавської районної ради, на якій планувалося закрити Ковалівську та Абазівську дільничні лікарні, які налічували по 25 ліжко-місць кожна та відкрити амбулаторію, в якій би знаходився лише дільничний лікар.

Перед початком сесії на ґанку перед будівлею Полтавської районної ради зібралися селяни з Ковалівки, Абазівки. За підтримки Полтавської організації ВО «Свобода» відбувся мітинг з вимогою зняття з порядку денного питання про закриття лікарень.

На сесії Полтавської районної ради виступив народний Депутат України, «свободівець» Юрій Бублик: «Найпроблемніше питання яке зараз стоїть в Україні, та зокрема на Полтавщині – це відсутність діалогу влади та громади. По Полтавському районну зараз існують прециденти, коли голови сільських рад разом із «своїми» депутатами закриваються в окремих приміщеннях та проймають там антинародні та анти законні рішення.

Ця проблема існує і на рівні районної влади. Не так давно була сесія, на яку не впустили представників ЗМІ, сесія була закритою. Перед прийняттям будь-якого рішення, треба повідомляти територіальну громаду і дослухатися до їх точки зору. Але на сьогоднішній сесії наша позиція проста – громада не підтримала питання закриття лікарень в Ковалівці та Абазівці і районно влада забов’язана прислухатися до цього рішення»

У висновку районна влада ліквідувала дільничні лікарні, але за пропозицією «свободівців» були утворені філії дільничних лікарень при амбулаторії, зі збереженням 25-ти ліжко-місць та збереженням усього персоналу дільничних лікарень.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2013, 13:30 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації