Вхід | Реєстрація

«Веселка» стала першою на міжнародному фестивалі

«Веселка» стала першою на міжнародному фестивалі

15-го березня у Києві відбувся І Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Київ — любов моя». У ньому брали участь і вибороли призові місця учні Новосанжарського НВК, учасники вокально-хореографічного ансамблю «Веселка».

Усього новосанжарці представили на конкурсі сім номерів. І жоден з них не залишився без відзнаки.
Так, І місце посіла старша група ансамблю, яка завоювала прихильність членів журі своїм запальним танцем «Варенички». Також І місце отримала Поліна Моцак за пісню «Хатка-чобіток». Другі місця розділили між собою співоче тріо (Тетяна Черненко, Настя Волошина, Поліна Моцак) з піснею «Віночок», середня група «Веселки» з хореографічною композицією  «Чародії» та першокласниця Ангеліна Мусіяка з піснею із мультфільму «Маша та Ведмідь». Третє місце отримали Тетяна Черненко та Анастасія Волошина.

Враховуючи те, що учням доводилося змагатися з дорослими (для учасників фестивалю вікових обмежень не було), то це дуже високий результат.

— Для учнів це важливо, адже вони бачать результат своєї праці, старань, зусиль. На подібних конкурсах вони мають можливість не лише демонструвати власні вміння, а й переймати досвід інших учасників, — говорить художній керівник «Веселки» Наталія Рябуха, яка разом із хореографом Анною Сліпець готувала і супроводжувала учнів на конкурс.

Варто відзначити, що цього року концертні костюми шили не за рахунок батьків, а за кошти, надані райдержадміністрацією, районною радою, директором ТОВ «Елеватор Чиста криниця» Миколою Харченком та директором ПАФ «Полузірська» Володимиром Петрушком.

Наступний фестиваль-конкурс, до якого учні вже ведуть активну підготовку, відбудеться 20-го квітня у місті Харків. Тож побажаємо юним артистам гідно представити наш район.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. цікавий читач / 24 березня 2013, 20:26
Хто знає де можна більш докладно дізнатися про конкурс.напишіть
2. Глядач / 28 березня 2013, 09:00
Молодці, що значить талановиті діти і неперевершені керівники з даром від Бога, так тримати!
3. земляк / 28 березня 2013, 19:42
Хотілось би побільше дізнатись про конкурс.З яких краін були представники?Скільки дітей брали участь?А то авторка так виклала матеріал в статті ніби участь брали лише Новосанжарці.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації