Вхід | Реєстрація

Брати Шерешили привезли у район нову породу курей

Брати Шерешили привезли у район нову породу курей

Приватні підприємці з Малого Кобелячка вже давно привчили своїх постійних клієнтів до того, що кожного року завозять у район якусь нову породу курей. Якщо торік у них можна було закупляти курчат порід «КОББ-500», «Тетра-Н», «Супер Харко», то у 2013-му вони долучили до цього переліку ще одну породу — «Тетра-НВ Колор».

— Порода ця — м’ясо-яєчного направлення, виведена спеціально для домашнього утримання у невеличких господарствах, — пояснює Олександр Шерешило. — За розмірами вона не поступається білому бройлеру, а м’ясо за смаком — як у звичайної курки.

Нові породи Шерешили вже традиційно завозять із Угорщини. Вони вже кілька років співпрацюють із закордонними партнерами з міста Баболна. Угорські спеціалісти забезпечують супровід своїм породам  і у зоотехнії, і у ветеринарії та діляться з українськими колегами досвідом.

— Минулого року нас запрошували на міжнародну конференцію у Баболні, на якій були представники з 38 країн світу. Присвячена вона була конкретно темі розведення курей — новим породам, новим напрямкам у діяльності. Участь у ній дозволила нам отримати неоціненний досвід, — розповідає приватний підприємець.

Угорські породи курей вже завоювали популярність серед українців і гарно себе зарекомендували при домашньому утриманні. Тому Шерешили збільшують замовлення на вже відомі їхнім клієнтам породи «Супер Харко» і «Тетра-Н» та пропонують їм яйця та курчат нової породи «»Тетра-НВ Колор».

— Ми з січня почали реалізацію інкубаційного яйця та добового молодняка. Як завжди, працюємо як із оптовими, так і з індивідуальними клієнтами. До нас їдуть практично з усієї України — з Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Хмельницької, Харківської, Сумської та, звичайно ж, з Полтавської областей, — перераховує Олександр Шерешило.

Замовити курчат усіх вище перерахованих порід можна у Малому Кобелячку або за телефонами: Тел. (097) 426-92-92; (096) 238-62-99, (096)195-50-50.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2013, 09:07 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Саид / 25 березня 2013, 19:56
Ныхто Фому побыть не дастся бо це конкуренция шовкоплясу.
2. читатель / 25 березня 2013, 21:00
и что означает вышеизложеное.объясните как то понятней пожалуста
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації